Nieuws

20 jaar Kam & Bronotte: huizen verkopen is mensenwerk

20 jaar Kam & Bronotte: huizen verkopen is mensenwerk Er zijn maar weinig mensen die zoveel huizen in Lelystad van binnen hebben gezien als makelaars Danny Kam en Ad Bronotte. Het Lelystadse makelaarskantoor bestaat dit jaar 20 jaar. ‘Het(ver)kopen van een huis is vaak een belangrijke levensgebeurtenis. Het is iedere keer bijzonder om mensen daarin bij te staan!’

NHG-grens stijgt naar € 435.000 in 2024, provisie blijft 0,6%

De NHG-grens voor hypotheekleningen wordt per 1 januari 2024 verhoogd naar €435.000. Deze verhoging maakt het voor meer mensen mogelijk om een woning te financieren met de bescherming van NHG. NHG biedt een vangnet als woningeigenaren te maken krijgen met financiële problemen, gedwongen verkoop of restschulden.

Bouw De Rode Lis Marknesse in juli van start

Bouw De Rode Lis Marknesse in juli van start Bouwbedrijf Kuin start in juli officieel met de bouw van nieuwbouwproject De Rode Lis in Marknesse. De afgelopen maanden zijn de grondwerkzaamheden voor het bouwrijp maken afgerond en kan er dus voor het eerst gebouwd worden in deze nieuwe wijk van Marknesse. De Rode Lis gaat bestaan uit 17 moderne woningen aan de Moerasstraat, ontwikkeld door Blue Banner RED.