Bouw De Rode Lis Marknesse in juli van start

Bouwbedrijf Kuin start in juli officieel met de bouw van nieuwbouwproject De Rode Lis in Marknesse. De afgelopen maanden zijn de grondwerkzaamheden voor het bouwrijp maken afgerond en kan er dus voor het eerst gebouwd worden in deze nieuwe wijk van Marknesse. De Rode Lis gaat bestaan uit 17 moderne woningen aan de Moerasstraat, ontwikkeld door Blue Banner RED.

De verkopende makelaars van het nieuwbouwproject de Rode Lis te Marknesse: Ronald Vissers namens Woonaccent (links) en José van Polanen namens Kam & Bronotte Makelaars (rechts). Foto: Louw Korf 

 

De afgelopen tijd is er hard gewerkt om het terrein van De Rode Lis bouwrijp te maken voor deze 17 nieuwbouwwoningen in de Noordoostpolder. In juli start dus officieel de bouw van dit project, bestaande uit 11 moderne rijwoningen en 6 twee-onder-éénkapwoningen. De Rode Lis is hiermee het eerste project in deze uitbreidingswijk van Marknesse.

 

Zeer energiezuinig

De 11 rijwoningen en 6 twee-onder-éénkapwoningen worden modern en bovendien zeer energiezuinig. Daarnaast zijn de woningen ontworpen met oog op het dorpse karakter van Marknesse. Zo zegt ook wethouder Toon van Steen: ‘We zijn erg blij met de plek en het ontwerp van de woningen. Dit project laat zien dat nieuwbouw mogelijk is zonder afbreuk te doen aan het dorpse karakter van Marknesse.’

De woningen hebben allemaal drie verdiepingen, een berging en een tuin. De wijk wordt omgeven door water en groen en bevindt zich dichtbij alle noodzakelijke voorzieningen.

Enkele woningen beschikbaar

Voor wie geïnteresseerd is in wonen in De Rode Lis zijn er nog slechts enkele woningen te koop. Zie voor meer informatie www.woneninderodelis.nl. Bellen of mailen met één van de bij het project betrokken makelaars kan ook: Woonaccent (0527-620602, emmeloord@woonaccent.nl), Kam en Bronotte Makelaars (0320-411211, info@marktmakelaar.nl).

 

Bron: www.noordoostpolder.nl