GRATIS waardebepaling - Succesvol verkopen van uw woning!

Als u plannen heeft om uw woning te verkopen zoekt u een betrouwbare makelaar met een groot netwerk en bereik.

Stop (!) met zoeken en nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek. Wij zullen u een gedegen en goed onderbouwd advies geven met betrekking tot de verwachte verkoopopbrengst, een te hanteren prijsstelling en de beste strategie voor de verkoop van uw woning. Dit eerste advies, inclusief de waardebepaling, is geheel GRATIS!

Vul ons contactformulier in zodat wij, zo spoedig mogelijk, contact met u op kunnen nemen. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact opnemen via 0320 – 411 211. Wij staan u graag te woord.

Benodigde gegevens voor waardebepaling van uw woning

Om tot een correcte en goed onderbouwde waarde van uw woning te komen, vragen wij u op onze afspraak de volgende zaken gereed te houden (op te zoeken):

 Eigendomsbewijs van de woning (ook wel akte van levering genoemd)

 Plattegronden van de woning (indien aanwezig)

 Meest recente WOZ- waarde (verstrekt door de eigen gemeente)

 Recente vernieuwingen, verbouwingen, verrichte reparaties en/ of verrichte onderhoudswerkzaamheden aan de woning (met daarbij behorende jaartallen)

 Overige bijzonderheden zoals: bekende gebreken, lopende leasecontracten (CV- ketel), overdraagbare garanties, Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), etc.

Heeft u een appartement? Dan verzoeken wij u tevens nog de akte van splitsing, huishoudelijk reglement, notulen van afgelopen vergaderingen van de Vereniging Van Eigenaren (V.V.E.), jaarverslagen en exploitatiebegrotingen gereed te houden.

Mocht u bovenstaande informatie niet compleet hebben, dan is dit uiteraard geen probleem. Wij zullen er dan gezamenlijk met u voor zorgen dat we de gewenste informatie zullen bemachtigen.

 

NAAR CONTACTFORMULIER 

Laatste nieuws