GRATIS waardebepaling - Succesvol verkopen van uw woning!

Bent u van plan uw woning in Lelystad (e.o.) te verkopen? STOP (!) met zoeken. Wij doen dit graag voor u! Wij helpen onze klanten bij iedere stap in het verkoopproces. Dat begint bij de gratis waardebepaling die we u aanbieden. Om u een goed onderbouwd advies te kunnen geven, komen wij graag bij u thuis langs voor een oriënterend verkoopgesprek.

De waardebepaling is een vrijblijvende indicatie van de verkoopprijs van uw woning of appartement. In de afgelopen jaren hebben wij met ons kantoor-, jaarlijks, meer dan 200 woningen (bestaande bouw) in Lelystad (e.o.) mogen verkopen. In de jaren 2017, 2018, 2019 én 2020 waren dit er zelfs meer dan 300 (!). Een unieke prestatie! Met onze ervaring kunnen wij dan ook goed inschatten wat de waarde van uw woning is in bijvoorbeeld Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde en Almere.

 

Wilt u direct een indicatie krijgen van wat uw woning waard is? Doe dan hier de online check. Vul een aantal basisgegevens in en krijg direct een indicatie van de waarde. Natuurlijk maken wij graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek een op uw woning toegespitste waardebepaling te maken. Bel ons voor een afspraak op 0320 - 411 211 of vul een contactformulier in, zodat wij contact met u op kunnen nemen om de afspraak in te plannen. 

 

Waardebepaling vs. Taxatie

Twee verschillende dingen die wel eens door elkaar gehaald worden. Een taxatie is een officiële waardering van uw huis. Banken en hypotheekverstrekkers accepteren onze taxaties als basis voor hun beslissingen om wel-, of géén hypotheek te verstrekken. Wij kunnen uw woning betrouwbaar en deskundig taxeren. Lees meer op onze pagina over taxaties door Kam & Bronotte makelaars.