Kam & Bronotte Makelaars
Kam & Bronotte Makelaars

Hypotheekadvies. Alles onder één dak!

De woning die u bezichtigd heeft is u bevallen en u overweegt een bod te doen. Leuk! Om dit te kunnen financieren heeft u in de meeste gevallen een hypotheek nodig. Hoe werkt dit? Wat zijn eigenlijk uw financiële mogelijkheden? Wij raden u aan om uzelf goed te laten informeren voordat u een bod uitbrengt!

Kam & Bronotte makelaars heeft een nauw samenwerkingsverband-, en deelt hetzelfde dak, met De Troije Financiële Diensten. De ervaring leert dat we door deze korte lijnen snel kunnen schakelen, wat het traject ten goede komt.

Het eerste oriënterende gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos!

 

Als Erkend Financieel Adviseur en Hypothecair Planner met jarenlange specialistische ervaring in de branche, is De Troije Financiële Diensten als een vis in het water in een wereld die door de consument vaak als ingewikkeld onoverzichtelijk wordt ervaren.

De Troije Financiële Diensten is een fullservice financiële dienstverlener op het gebied van wonen, verzekeringen en financiën en helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes op deze, vaak impactvolle, gebieden. Met het uit handen geven van de administratieve afhandeling van deze zaken, kiest u voor overzicht, rust en resultaat.

De Troije Financiële Diensten biedt u een eerlijk, onafhankelijk, transparant en goed onderbouwd advies. Antwoord op uw vragen en zo nodig creatieve oplossingen. U kunt kiezen voor advies, bemiddeling, of een combinatie hiervan.

Kiest u voor De Troije Financiële Diensten, dan kiest u voor een persoonlijke benadering en een gefaseerde aanpak. Hiermee voorkomt u overhaaste beslissingen.

 

Bel direct voor een afspraak 06 31 38 34 32 of mail naar marcel@detroije.nl

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking!

 

 Marcel de Troije | Erkend Hypothecair planner en adviseur

 

Laatste nieuws