Links

Uniek - Projekt en Woningstoffeerbedrijf

De vloerspecialist voor projecten en particulieren. Uniek Projekt en Woningstoffeerbedrijf adviseert en realiseert jouw project als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan de Vaartweg 60-22 in Lelystad vindt u onze showroom.

Massagepraktijk HERODICUS

Na een drukke verhuizing/ verbouwing toe aan ontspanning? Je bent van harte welkom bij Massagepraktijk HERODICUS! Bij Massagepraktijk HERODICUS ontvang je heerlijke massages in een fijne, schone en rustgevende omgeving, gegeven door een gediplomeerd masseur die de tijd voor je neemt. Jouw wensen en behoeften staan centraal. Je kan kiezen uit verschillende soorten massages die jou helpen ontspannen, beter te slapen, pijnloos bewegen en je nieuwe energie geven!

Marquis zonweringsbedrijf

Marquis is gespecialiseerd in alle soorten zonwering en woninginrichting. Voor o.a. binnenzonwering, buitenzonwering, horren en rolluiken kunt u terecht in onze showroom. Alles op het gebied van zonwering kunt u bij ons vinden. Door onze jarenlange ervaring, kennis, kunde en veel interesse in onze branche is Marquis de winkel voor deskundig advies. Showroom aan de Ketelmeerstraat!

Aydin-H Stucadoorsbedrijf

Aydin-H Stucadoor te Amsterdam is een vakbekwame stucadoor met een goede naam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van al uw pleisterwerk en dat tegen opvallend scherpe prijzen. Óók in Lelystad e.o. is Aydin-H Stucadoor úw stucadoor! BELLEN IS SNELLER! 06-49881920

De Troije Financiële Diensten

Wij zijn een fullservice financiële dienstverlener op het gebied van wonen, verzekeringen en financiën en helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes op deze gebieden. En met het uit handen geven van de administratieve afhandeling van deze zaken, kiest u voor overzicht, rust en resultaat. De Troije Financiële Diensten kiest voor een persoonlijke benadering en een gefaseerde aanpak. Hiermee voorkomt u overhaaste beslissingen.

Hak & Rein Vos juridisch adviseurs en notarissen

Onze dienstverlening: Hoe maak ik mijn relatie officieel? Eenmanszaak of bv? Wat betekent een scheiding voor mij? Is mijn droomhuis juridisch oké? Moet ik een erfenis accepteren? Een financiële toekomst en zorg voor mijn kinderen vastleggen? Zorg voor later voor mijn partner en bedrijf? Spanjespecialist: testamenten en nalatenschappen

Notariaat Fenneke Koster-Joenje B.V.

Of je nu een nieuw bedrijf begint, gaat trouwen of een huis koopt: het juridische deel van deze rechtshandelingen is bij ons in vertrouwde handen. Zo hoef je je zelf alleen te richten op je nieuwe onderneming, de bruiloft of verhuizing en wordt het juridische aspect goed door ons geregeld. Wij zorgen voor een helder inzicht in deze zaken en hebben als doel dat je zorgeloos en tevreden bij ons de deur weer uitloopt.

Starkozijn v/d Vecht

Starkozijn v/d Vecht uit Lelystad is het adres voor al uw kunststofkozijnen en andere gevelelementen. Met meer dan 35 jaar ervaring een specialist in kunststofkozijnen, dakkapellen, ramen, deuren, dakvensters, garagedeuren, terrasoverkappingen, schuifpuien, tuindeuren en Keralit gevelbekleding. Starkozijn werkt uitsluitend met de beste materialen en de beste montagemethode omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat.

Spanhak Dakwerken

Spanhak Dakwerken. Wij zijn dakdekkers met een jarenlange ervaring in alle soorten daken.

Funda

Funda stelt hoge eisen aan de onroerend goed advertenties op de site. Zoekers eisen betrouwbare informatie. Dat wil zeggen, accurate data (bijvoorbeeld, de hoeveelheid vierkante meters woonoppervlak) en up-to-date informatie (het pand is inderdaad nog steeds te koop). Funda streeft ernaar accurate, uitgebreide en up-to-date informatie te bieden.

Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI)

Als consument kunt u via het NWWI een taxatieopdracht laten uitvoeren. Kies dan voor 'Rapport aanvragen'. Als intermediair of taxateur logt u eerst in en voert dan de taxatieopdracht in. Hieronder kunt u nagaan of een specifieke taxateur is aangesloten bij het NWWI. Zoeken op naam taxateur, bedrijfsnaam of vestigingsplaats: N.B. de uitkomsten geven geen indicatie waar de taxateur mag taxeren. Hiervoor dient u een rapport aan te vragen.

Stichting Vastgoedcert

De Stichting VastgoedCert is een branchebreed platform dat zorgdraagt voor de certificatie en registratie van makelaars en taxateurs in onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid.

Gemeente Lelystad

Lelystad is een verrassende, gastvrije stad. Met volop ruimte om te wonen, leven en te bouwen. Een stad met inwoners die tevreden zijn over hun woning, de ruimte, de uitgaansmogelijkheden, over de winkels, de uitgebreide sportvoorzieningen en over de vele natuurgebieden. Lelystad is rijk aan bijzondere en verrassende woonbuurten. Waar u heel betaalbaar kunt wonen.

De Openhaarden- & plavuizenspecialist

De Openhaarden- en plavuizenspecialist is al sinds 1978 een familiebedrijf en staat onder leiding van vader en zoon Schutte. Ons team bestaat uit 6 monteurs en eventueel extra mankracht bij drukke tijden. Samen zijn we sterk in vakwerk! Wij hebben ruime ervaring in rookkanalen aanleggen, boren, hout-, gaskachels, inbouwhaarden, verschillende schouwen, plavuizen en natuursteen vloeren.

Warmteservice

Installateur nodig? Verwarming- en sanitaire installaties laat u installeren door professionals in verwarming of sanitair.

P.H. Betonboringen

P. H. Betonboringen is gespecialiseerd in, beton en asfalt boringen frees, sloop en zaagwerkzaamheden. Als boor- en zaagbedrijf zijn wij zowel actief in de particuliere sector, maar verrichten wij ook vele werkzaamheden bij bedrijven en instellingen. P.H. Betonboringen is een snel groeiend bedrijf en staat er om bekend zijn werkzaamheden snel en netjes uit te voeren.

DEBA Vastgoed onderhoud

DEBA is het snelst groeiende onderhoudsbedrijf in Flevoland. Dat zijn wij niet voor niets: wij hebben ruime ervaring op het gebied van restauratie, renovatie, verbouw en aanbouw voor particuliere en zakelijke klanten. Ook voeren wij voor woningcorporaties planmatig en klachtenonderhoud uit en nemen wij desgewenst de woninginspecties bij mutaties voor onze rekening. Onderscheidend is bovendien onze professionele 24- uursservice voor calamiteiten!

De Wilde Sierbestrating

De Wilde sierbestrating is in 2010 begonnen met de verkoop van sierbestrating. Ons assortiment bestaat onderandere uit: opsluitbanden - siertegels - sierbestrating -groot assortiment natuursteen - zand - grond - grind - tuin- en terrasverlichting - div. soorten split en sierkeien - div. waterpartijen - vijvers en kunstgras kunt u bij ons terecht. Ideeën opdoen of advies nodig? Bezoek onze showtuin aan de Kolkweg 46 te Lelystad. Onze medewerkers staat u graag te woord.

Flevo Dakwerken

Dakbedekkingsbedrijf Flevo Dakwerken is begonnen in 1998 in Lelystad en is na al die jaren een bekende verschijning in- en rond Lelystad geworden. Alles draait bij ons om kwaliteit, eerlijkheid, kennis van zaken en natuurlijk een uitstekende service. Flevo Dakwerken is gespecialiseerd in renovatieprojecten, nieuwbouw, isolatie, dakgoten en ook shinglesdaken zijn voor ons geen probleem. Wij kunnen u ten alle tijden een 10- jarige productgarantie geven.

GSF Glasgroep - Glas Service Flevoland

GSF Glasgroep is al ruim twintig jaar actief als VCA- gecertificeerde glasleverancier- en reparateur. Met Lelystad als thuishonk is ons familiebedrijf inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met diverse opdrachtgevers in heel Nederland.

Ad- once Grafische Vormgeving

Ons werk is onze passie. En die passie delen we graag met de klant. Door nauw samen te werken, betrokken te zijn bij hun producten of diensten. Voor het beste resultaat. En tevreden klanten... We zijn namelijk dol op tevreden klanten! Alle uitingen en grafische vormgeving op de website van Kam & Bronotte makelaars B.V., zijn vormgegeven door Ad- once! Ook klant van ons worden? Wij zien u graag!

VBO Makelaars

Welkom op de vernieuwde site van de VBO Makelaar. De VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed) is de snelst groeiende en meest actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed. De ruim 900 aangesloten makelaars stellen de consument centraal en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.