Kam & Bronotte Makelaars
Kam & Bronotte Makelaars

Wie zijn wij?

Op 1 februari 2004 hebben Ad Bronotte en Danny Kam, na jarenlang directe collega’s te zijn geweest bij Levago Vastgoedbemiddeling, hun droom verwezenlijkt en werd Kam & Bronotte makelaars opgericht! Nu-, 20 jaar later, staat er een zeer ervaren en professioneel team voor u klaar. Al sinds 2007 is ons kantoor de nummer 1 makelaar van Lelystad en verkopen wij meer woningen dan wie dan ook! Heeft u (ver)koopplannen of ander advies nodig? Neem contact met ons op! Wij zullen u niet teleurstellen!

Kam & Bronotte makelaars: dit zijn wij!

Ad Bronotte

Ad Bronotte

Makelaar / mede-eigenaar
0320 - 411 211

Mijn naam is Ad Bronotte, medeoprichter van Kam & Bronotte makelaars, Al ruim 30 jaar werkzaam als makelaar in Lelystad. Tevens vele jaren ervaring in de hypotheekbranche en het verzekeringswezen. Woonachtig in Lelystad sinds 1979 en Lelystedeling in hart en nieren!

Ben Kam

Ben Kam

Bordenkoning
0320 - 411 211

Na jarenlang in Lelystad een Indonesisch cateringbedrijf (Kampagny) te hebben gehad met mijn vrouw samen, zijn we nu aan het genieten van ons pensioen. Omdat stilzitten niet echt bij me past, rijd ik nu dagelijks door Lelystad en omstreken om nieuw in de verkoop gekomen woningen te voorzien van onze opvallende ronde roze "te koop" borden en de verkochte woningen te voorzien van mooie "verkocht" borden.  Na iedere overdracht kom ik de borden ook weer netjes bij u ophalen. De kans is dan ook zeer groot dat u mij voor de deur tegenkomt. Graag tot ziens!

Danny Kam

Danny Kam

Makelaar / mede-eigenaar
0320 - 411 211

Ik ben Danny Kam, medeoprichter van Kam & Bronotte makelaars. Werkzaam in de makelaardij en hypotheekbranche vanaf 1995. Ik ben in het bezit van het theoretisch- en praktijkdiploma makelaardij en sinds 2003 geregistreerd als register-makelaar-taxateur onroerende zaken bij Stichting Vastgoedcert. Ik ben betrokken geweest bij meer dan 2.000 transacties in Lelystad, dus ervaring volop aanwezig. Ik woon in Lelystad sinds 1978 en hou van mijn stad! Wij zullen ervoor zorgen, dat wij het maximale resultaat zullen behalen bij het verkopen van uw woning.

Jay Overweg

Jay Overweg

Makelaar
0320 - 411 211

Mijn naam is Jay Overweg en ik woon al vanaf 2004 in Lelystad. De tijd vliegt, want ik maak al ruim 5 jaar onderdeel uit van team Kam & Bronotte makelaars. Geen dag ziet er voor mij hetzelfde uit. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit waarde-indicaties, bezichtigingen, het voeren van onderhandelingen, veelvuldig klantcontact en ondersteuning in zowel de binnen- als de buitendienst waar nodig. Verder volg ik de opleiding tot Register Makelaar/ Taxateur. Graag tot ziens bij ons op kantoor of bij u thuis!

Jeffrey Kam

Jeffrey Kam

Makelaar
0320 - 411 211

Ik ben Jeffrey Kam en werkzaam in de makelaardij sinds 2006. Ik ben medeverantwoordelijk voor de verkoop  van de bestaande bouw binnen ons kantoor. Ik ben woonachtig in Lelystad sinds 1978 en zal iedere koper, zowel van binnen als buiten de stadsgrenzen, overtuigen om uw huis te kopen. In de 19 jaar, dat ons kantoor bestaat, hebben we zeer wisselende marktomstandigheden meegemaakt. Al sinds 2007 zijn we marktleider in Lelystad en kan dan ook wel zeggen, dat door het gebruiken van onze schat aan ervaring, de kans erg groot is dat we samen met u de beste koper voor uw huis zullen vinden! Ons team is al geruime tijd in nagenoeg dezelfde samenstelling actief en wij zijn zeer goed op elkaar ingespeeld! Ik hoop u in de toekomst persoonlijk te mogen ontmoeten! 

José van Polanen

José van Polanen

Adviseur nieuwbouw
0320 - 411 211

Ik ben José van Polanen en al jaren werkzaam in ‘de huizenbranche’. Ik woon sinds 1980 in Lelystad en ik vind het hier heerlijk wonen! Dagelijks houd ik mij voornamelijk bezig met de verkoop van nieuwbouwprojecten, dus wanneer u belangstelling heeft voor een nieuwbouwwoning is de kans heel groot dat wij met elkaar in gesprek zullen gaan! Elke dag met een lach aan het werk!

Roy Beer

Roy Beer

Makelaar
0320-411211

Mijn naam is Roy Beer, 38 jaar, en ben een geboren en getogen Lelystedeling. Ik ben medeverantwoordelijk voor de verkoop van alle woningen in de bestaande bouw. Ik maak al sinds 2014 onderdeel uit van het team van Kam & Bronotte en doe dat met veel plezier. Lelystad is een heerlijke rustige stad om te wonen-, centraal gelegen in het land, en met diverse (grote) steden als Almere en Amsterdam in de nabije omgeving. Graag vertel ik u veel meer over "mijn" stad en de woning die daarbij hoort!

Uredys Cruden

Uredys Cruden

Officemanager

Mijn naam is Uredys Cruden en ik woon met veel plezier in Lelystad met mijn gezin. Binnen ons kantoor ben ik het eerste aanspreekpunt en is de kans zeer groot dat u mij aan de telefoon krijgt, of dat u mij treft bij een bezoek aan ons kantoor. Als 16 jarig meisje liep ik al stage bij Kam & Bronotte makelaars, waarna ik geruime tijd bij Kam & Bronotte heb gewerkt. Na een kort uitstapje, waarin ik in een andere branche actief ben geweest, ben ik inmiddels weer sinds 2017 terug op het oude nest en met zeer veel plezier!