Wie zijn wij?

Op 1 februari 2004 hebben Ad Bronotte en Danny Kam-, na jarenlang samengewerkt te hebben binnen de makelaardij in Lelystad, hun droom verwezenlijkt en werd Kam & Bronotte makelaars een feit! Nu-, ruim 17 jaar later, staat er een betrouwbaar team welke u graag van dienst zijn. Heeft u (ver)koopplannen? Neem gerust contact met ons op!

Graag stellen wij onszelf aan u voor.

Ad Bronotte

Ad Bronotte

Makelaar - mede eigenaar
0320 - 411 211

Mijn naam is Ad Bronotte, medeoprichter van Kam & Bronotte makelaars, ruim 20 jaar werkzaam als makelaar in Lelystad. Tevens vele jaren ervaring in de hypotheekbranche en het verzekeringswezen. Woonachtig in Lelystad sinds 1979 en Lelystedeling in hart en nieren!

Ben Kam

Ben Kam

Bordenkoning
0320 - 411 211

Na jarenlang een eigen Indonesische catering gehad te hebben, aan het genieten van mijn pensioen. Omdat stilzitten niet echt bij me past rij ik iedere werkdag door Lelystad e.o. om nieuw in de verkoop gekomen woningen te voorzien van een "te koop" bord, verkochte woningen te voorzien van een "verkocht" bord en na ieder transport kom ik de borden weer ophalen. De kans is groot dat u mij bij u voor de deur tegenkomt. Graag tot ziens!

Cas Blauw

Cas Blauw

Assistent makelaar
0320 - 411 211

Ik ben Cas Blauw en net als een (groot) deel van mijn collega's een geboren en getogen Lelystedeling. Mijn werkzaamheden zijn erg afwisselend. Zo help ik de makelaars in de buitendienst en draag ik mijn steentje bij waar nodig op de binnendienst. Naast het werk dat ik bij Kam & Bronotte mag doen, heb ik de basisopleiding tot Register Makelaar/ Taxateur recenteijk positief afgerond en ben ik nu bezig met mijn specialisatie tot taxateur. Iedere dag met plezier naar het werk!  

Chantal Tholel

Chantal Tholel

Secretaresse
0320 - 411 211
Ik ben Chantal Tholel, 23 jaar, en net als veel van mijn collega's een geboren en getogen Lelystedeling. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als stewardess, ben ik per 1 februari 2021 begonnen met mijn nieuwe uitdaging in de makelaarsbranche. Blij dat ik deel mag uitmaken van dit enthousiaste team! Mocht u een bezoek brengen aan ons kantoor of telefonisch contact met ons opnemen, dan zult u mij of mijn collega Uredys treffen. Mijn vaste werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag. Graag tot ziens! 

Danny Kam

Danny Kam

Makelaar - mede eigenaar
0320 - 411 211

Ik ben Danny Kam, medeoprichter van Kam & Bronotte makelaars. Werkzaam in de makelaardij en hypotheekbranche vanaf 1995. Ik ben in het bezit van het theoretisch- en praktijkdiploma makelaardij en sinds 2003 geregistreerd als register-makelaar-taxateur onroerende zaken bij Stichting Vastgoedcert. Ik ben betrokken geweest bij meer dan 2000 transacties in Lelystad, dus ervaring volop aanwezig. Ik woon in Lelystad sinds 1978 en hou van mijn stad! Wij zullen de kritische kopers van deze tijd overtuigen uw huis te kopen!

Jay Overweg

Jay Overweg

Allround medewerker
0320 - 411 211

Mijn naam is Jay Overweg en sinds 2004 woonachtig in Lelystad. Geen dag ziet er voor mij hetzelfde uit. Samen met mijn collega Cas ondersteunen wij zowel de binnen- als de buitendienst waar nodig. Een mooi jong bedrijf waar ik iedere dag leer! Één dag in de week houd ik mij bezig met de dagopleiding tot Register Makelaar/ Taxateur. Graag tot ziens! 

Jeffrey Kam

Jeffrey Kam

Makelaar
0320 - 411 211

Ik ben Jeffrey Kam, werkzaam in de makelaardij sinds 2006 en medeverantwoordelijk voor de verkoop binnen ons kantoor. Ik ben geboren en getogen in Lelystad en zal iedere koper, zowel van binnen als buiten de stadsgrenzen, overtuigen om in Lelystad een huis te kopen. Inmiddels hebben we in ruim 17 jaar tijd een zeer mooi woningbestand opgebouwd, waardoor de kans erg groot is dat een koper bij ons kan slagen. Ons team is al geruime tijd in nagenoeg dezelfde samenstelling actief en wij zijn zeer goed op elkaar ingespeeld! Ik hoop u in de toekomst persoonlijk te mogen ontmoeten! 

José van Polanen

José van Polanen

Adviseur nieuwbouw
0320 - 411 211

Ik ben José van Polanen en al jaren werkzaam in ‘de huizenbranche’. Ik woon sinds 1980 in Lelystad en ik vind het hier heerlijk wonen! Dagelijks houd ik mij voornamelijk bezig met de verkoop van nieuwbouwprojecten, dus wanneer u belangstelling heeft voor een nieuwbouwwoning is de kans heel groot dat wij met elkaar in gesprek zullen gaan! Elke dag met een lach aan het werk!

Roy Beer

Roy Beer

Makelaar
0320-411211

Mijn naam is Roy Beer, 36 jaar, ben een geboren en getogen Lelystedeling en medeverantwoordelijk voor de verkoop binnen ons kantoor. Sinds 2014 ben ik weer terug bij Kam & Bronotte en werk ik met veel plezier in een steeds meer aantrekkende woningmarkt. Lelystad is een heerlijke rustige stad om te wonen-, centraal gelegen in het land en met diverse (grote) steden als Amsterdam in de nabije omgeving. Graag vertel ik u veel meer over "mijn" stad en de woning die daarbij hoort!

Uredys Cruden

Uredys Cruden

Office manager

Mijn naam is Uredys Cruden. Binnen ons kantoor ben ik het eerste aanspreekpunt en is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt, of dat u mij treft bij een bezoek aan ons kantoor. Na een korte periode dat ik iets anders gedaan heb, ben ik weer terug op het oude nest en met zeer veel plezier!  

Zeke Herwig

Zeke Herwig

Makelaar
0320 - 411 211

Ik ben Zeke Herwig, 30 jaar, en ook ik ben een geboren en getogen Lelystedeling. Medeverantwoordelijk voor de verkoop binnen ons kantoor. Ik woon met véél plezier in Lelystad en breng u onze stad én de daarbij behorende droomwoning graag onder de aandacht!