Wie zijn wij?

Op 1 februari 2004 hebben Ad Bronotte en Danny Kam, na jarenlang samengewerkt te hebben binnen de makelaardij in Lelystad, hun droom verwezenlijkt en werd Kam & Bronotte makelaars opgericht! Nu-, ruim 18 jaar later, staat er een betrouwbaar team welke u graag van dienst zijn. Heeft u (ver)koopplannen? Neem gerust contact met ons op!

Kam & Bronotte makelaars: dit zijn wij!

Ad Bronotte

Ad Bronotte

Makelaar / mede-eigenaar
0320 - 411 211

Mijn naam is Ad Bronotte, medeoprichter van Kam & Bronotte makelaars, Al 30 jaar werkzaam als makelaar in Lelystad. Tevens vele jaren ervaring in de hypotheekbranche en het verzekeringswezen. Woonachtig in Lelystad sinds 1979 en Lelystedeling in hart en nieren!

Ben Kam

Ben Kam

Bordenkoning
0320 - 411 211

Na jarenlang een eigen Indonesische catering gehad te hebben, aan het genieten van mijn pensioen. Omdat stilzitten niet echt bij me past, rij ik iedere werkdag door Lelystad e.o. om nieuw in de verkoop gekomen woningen te voorzien van een "te koop" bord, verkochte woningen te voorzien van een "verkocht" bord en na ieder transport kom ik de borden weer ophalen. De kans is groot dat u mij bij u voor de deur tegenkomt. Graag tot ziens!

Danny Kam

Danny Kam

Makelaar / mede-eigenaar
0320 - 411 211

Ik ben Danny Kam, medeoprichter van Kam & Bronotte makelaars. Werkzaam in de makelaardij en hypotheekbranche vanaf 1995. Ik ben in het bezit van het theoretisch- en praktijkdiploma makelaardij en sinds 2003 geregistreerd als register-makelaar-taxateur onroerende zaken bij Stichting Vastgoedcert. Ik ben betrokken geweest bij meer dan 2.000 transacties in Lelystad, dus ervaring volop aanwezig. Ik woon in Lelystad sinds 1978 en hou van mijn stad! Wij zullen ervoor zorgen, dat wij het maximale resultaat zullen behalen bij het verkopen van uw woning.

Jay Overweg

Jay Overweg

Assistent makelaar
0320 - 411 211

Mijn naam is Jay Overweg en sinds 2004 woonachtig in Lelystad. Geen dag ziet er voor mij hetzelfde uit. Dagelijks ondersteun ik zowel de binnen- als de buitendienst waar nodig. Een mooi jong bedrijf waar ik iedere dag leer! Één dag in de week houd ik mij bezig met de dagopleiding tot Register Makelaar/ Taxateur. Graag tot ziens! 

Jeffrey Kam

Jeffrey Kam

Makelaar
0320 - 411 211

Ik ben Jeffrey Kam, werkzaam in de makelaardij sinds 2006 en medeverantwoordelijk voor de verkoop (bestaande bouw) binnen ons kantoor. Ik ben getogen in Lelystad en zal iedere koper, zowel van binnen als buiten de stadsgrenzen, overtuigen om in Lelystad een huis te kopen. In de 18 jaar, dat ons kantoor bestaat, hebben we veel meegemaakt. Al sinds 2007 zijn we marktleider in Lelystad en kan dan ook wel zeggen, dat door het gebruiken van onze ervaring, de kans erg groot is dat samen met u de beste koper voor uw huis zullen vinden! Ons team is al geruime tijd in nagenoeg dezelfde samenstelling actief en wij zijn zeer goed op elkaar ingespeeld! Ik hoop u in de toekomst persoonlijk te mogen ontmoeten! 

José van Polanen

José van Polanen

Adviseur nieuwbouw
0320 - 411 211

Ik ben José van Polanen en al jaren werkzaam in ‘de huizenbranche’. Ik woon sinds 1980 in Lelystad en ik vind het hier heerlijk wonen! Dagelijks houd ik mij voornamelijk bezig met de verkoop van nieuwbouwprojecten, dus wanneer u belangstelling heeft voor een nieuwbouwwoning is de kans heel groot dat wij met elkaar in gesprek zullen gaan! Elke dag met een lach aan het werk!

Roy Beer

Roy Beer

Makelaar
0320-411211

Mijn naam is Roy Beer, 37 jaar, ben een geboren en getogen Lelystedeling en medeverantwoordelijk voor de verkoop (bestaande bouw) binnen ons kantoor. Sinds 2014 ben ik weer terug bij Kam & Bronotte en werk ik met veel plezier in een steeds meer aantrekkende woningmarkt. Lelystad is een heerlijke rustige stad om te wonen-, centraal gelegen in het land en met diverse (grote) steden als Amsterdam in de nabije omgeving. Graag vertel ik u veel meer over "mijn" stad en de woning die daarbij hoort!

Sidney van Buschbach

Sidney van Buschbach

Stagiaire
Hallo, ik ben Sidney, inmiddels 18 jaar oud, en woon heel mijn leven in Lelystad. Ik ben opgegroeid in een fijne wijk in deze mooie stad! Sinds kort ben ik in dienst bij Kam & Bronotte makelaars en ben ik super blij dat ik mij op deze leeftijd mag ontwikkelen bij dit mooie bedrijf. Ik heb het super naar mijn zin , leer elke dag weer iets nieuws of kom elke dag weer iets nieuws tegen. In de 4 dagen dat ik bij Kam & Bronotte mag werken ondersteun ik met name de binnendienst, maar ook mag ik "buiten" met de 3D scans aan de slag. De kans is groot dat u mij zult zien tijdens een 3D opname van uw woning. De 5e dag van de week volg ik een studie. Tot zover een kort stukje over mij. Graag tot ziens!
Uredys Cruden

Uredys Cruden

Office manager

Mijn naam is Uredys Cruden. Binnen ons kantoor ben ik het eerste aanspreekpunt en is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt, of dat u mij treft bij een bezoek aan ons kantoor. Na een korte periode dat ik iets anders gedaan heb, ben ik weer terug op het oude nest en met zeer veel plezier!