Kam & Bronotte Makelaars
Kam & Bronotte Makelaars

Aankoopbegeleiding via Kam & Bronotte makelaars

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Lelystad? Heeft u binnen ons aanbod geen passende woning gevonden? Bent u steeds nét te laat, of wordt u steeds overboden? Neem dan nú één van onze aankoopmakelaars in de hand!

Het aantal beschikbaar te koop staande woningen is in de afgelopen jaren flink afgenomen. Het vinden van een geschikte woning is een hele uitdaging! Niet alleen voor u-, maar ook wij als aankoopmakelaar moeten erg kort op de bal zitten. Met ons grote netwerk, kennis in de huizenmarkt in Lelystad (e.o.) en enthousiaste en gedreven aankoopmakelaars moeten wij uw droomwoning zeker kunnen vinden!

Niet alleen bij de zoektocht naar een geschikte woning, maar ook bij bezichtigingen kunt u op ons rekenen. Net als dat wij een (succesvol) fullservice verkoopmakelaar zijn, zullen wij u ook alles uit handen nemen bij de aankoop van een woning. Het uitbrengen van een bod, het onderhandelen en bij het juridische traject kunt u rekenen op onze expertise. 

Vakmensen

Onze makelaars zijn echte vakmensen, die u volledig zullen begeleiden om tot een juiste aankoopbeslissing te komen. Ook hebben wij de kennis in huis van een onafhankelijk en erkend hypotheekadviseur. Hij zal voor u klaar staan om uw financiële plaatje met u door te nemen (indien gewenst) en u te voorzien va een betrouwbaar advies.  

Lelystedelingen

Wij werken en wonen al tientallen jaren in Lelystad en kunnen u dus-, naast alle ins & outs van een woning, ook alles vertellen over scholen, sportverenigingen, openbaar vervoer, plus- en minpunten van de diverse woonwijken, geschiedenis van de stad etc. Zéér belangrijke zaken als u een woning koopt. Onze medewerkers hebben meer dan 3.500 woningen in Lelystad (e.o.) verkocht de afgelopen 20 jaar. Ervaring is dus ruimschoots aanwezig!

 

Waarom Kam & Bronotte makelaars als aankoopmakelaar?

1. Groot netwerk in Lelystad (e.o.);

2. Als één van de eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod;

3. Goede afstemming aan- en verkoop;

4. Enthousiaste en gedreven aankoopmakelaars;

5. GRATIS (eerste) oriënterend hypotheekgesprek;

6. Fullservice aankoopmakelaar.

De kosten voor onze aankoopbegeleiding bedragen: € 2.995,00 (inclusief BTW).

 

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor via 0320 - 411 211 of vul het contactformulier in, zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Laatste nieuws