Aankoopbegeleiding via Kam & Bronotte makelaars

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Bent ook u steeds nét te laat, of wordt u steeds overboden? Neem dan nú een aankoopmakelaar van Kam & Bronotte makelaars in de hand!

Het aantal beschikbaar te koop staande woningen is in de afgelopen anderhalf jaar flink gekrompen. Het vinden van een geschikte woning is een hele uitdaging! Niet alleen voor u, maar ook wij als aankoopmakelaar moeten kort op de bal zitten. Met ons grote netwerk, kennis in de huizenmarkt in Lelystad (e.o.) en enthousiaste en gedreven aankoopmakelaars moeten wij uw droomwoning zeker vinden!

Niet alleen bij de zoektocht naar een geschikte woning, maar ook bij bezichtigingen kunt u op ons rekenen. Net als dat wij een (succesvol) fullservice verkoopmakelaar zijn, zullen wij u ook alles uit handen nemen bij de aankoop van een woning. Het uitbrengen van een bod, het onderhandelen en bij het juridische traject kunt u rekenen op onze expertise.

Vakmensen

Onze makelaars zijn echte vakmensen die u volledig zullen begeleiden om tot een juiste aankoopbeslissing te komen. Ook hebben wij de kennis in huis van een onafhankelijk erkend hypotheekadviseur. Ook hij staat voor u klaar om uw financiële plaatje met u door te nemen (indien gewenst) en u te voorzien van een betrouwbaar advies.

Lelystedelingen

Wij werken en wonen al tientallen jaren in Lelystad en kunnen u dus-, naast alle ins & outs van een woning, ook alles vertellen over scholen, sportverenigingen, openbaar vervoer, plus- en minpunten van de diverse woonwijken, geschiedenis van de stad etc. Zeer belangrijke zaken als u een woning koopt. Onze medewerkers hebben meer dan 3.000 woningen in Lelystad verkocht de afgelopen 15- tot 20 jaar. Ervaring is dus ruimschoots aanwezig!

Waarom Kam & Bronotte makelaars als aankoopmakelaar?

1.       Groot netwerk in Lelystad (e.o.);

2.       Als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod;

3.       Goede afstemming aan- en verkoop;

4.       Enthousiaste en gedreven aankoopmakelaars;

5.       GRATIS (eerste) oriënterend hypotheekgesprek;

6.       Fullservice aankoopmakelaar.

De kosten voor onze aankoopbegeleiding bedragen: € 2.995,00 inclusief BTW (*)

(*) Neem contact op met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken.

 

NAAR CONTACTFORMULIER

Laatste nieuws