Kam & Bronotte makelaars presenteert woningen in 3D

Lelystad - Een huis bezichtigen, zonder er daadwerkelijk te zijn. Het kan nu al bij de woningen die Kam & Bronotte makelaars in Lelystad aanbiedt. 'Het is een soort Google-streetview, maar dan door je woning', vertelt makelaar Danny Kam enthousiast. 'Je kunt door een huis 'lopen' door te sturen met de cursor van je computer, maar ook via je tablet of smartphone'.


 

Geschikt voor alle woningtypen

Mensen die hun huis verkopen via Kam & Bronotte, kunnen ervoor kiezen om hun woning in 3D te presenteren. Met een speciale camera wordt een scan gemaakt van alle ruimtes in de woning. De technologie is geschikt voor alle woningtypen, zegt de makelaar.

Traditioneel vak

'Makelaardij is best een traditioneel vak', zegt Kam. 'Bezichtigingen gaan nog precies zoals twintig jaar geleden. Wij bepalen de volgorde van een bezichtiging, daar hebben huizenzoekers geen invloed op'.

Met de 3D-technologie die de makelaars uit Amerika hebben gehaald, bepalen mensen zelf wanneer ze het huis bekijken en in welke volgorde. Zonder de bewoner lastig te hoeven vallen. 'Het is een virtuele bezichtiging: je kunt naar boven en naar beneden kijken en het huis zien vanuit verschillende standpunten'.

Vaak gestelde vragen over het aantal stopcontacten en de exacte plek van lichtpunten, kunnen mensen nu makkelijk zelf beantwoorden.

Goed voorbereid

Kam: 'Mensen zullen goed voorbereid een huis gaan bezichtigen, doordat ze al een goed idee hebben waar ze binnen stappen. Ook mensen die het moeilijk vinden om ruimtes in te delen, zullen erg blij worden van deze technologie'.

Kam & Bronotte biedt de 3D-technologie aan in samenwerking met Danny Leysner van Greyshot.

Klik op "3D bezichtiging" in het menu om een indruk van deze 3D-technologie te krijgen.