Kam & Bronotte Makelaars wederom in de Vastgoed Top 100!

Wij zijn super trots dat we ook dit jaar weer zijn opgenomen in de jaarlijkse Vastgoed Top 100 van de woningmakelaardij.

 

Van alle makelaars in héél Nederland (ruim 9.000) staan we op de 69e positie! Deze rangschikking is gebaseerd op daadwerkelijke verkooptransacties (bron FUNDA). 

In deze editie van de Vastgoed Top 100 zijn ook internetmakelaars en kantoren met meerdere vestigingen opgenomen. Van alle full- service makelaarskantoren met 1 vestiging, staan we volgens de landelijke lijst zelfs op plek 5 (!) en in Lelystad op de 1e plaats met méér dan 300 verkochte woningen (bestaande bouw) in 2017. 

Hoewel de vermelding in deze ‘ere’ lijst voor ons geen doel op zich is, is deze vermelding toch een mooie beloning voor het keiharde werken van ons gehele team het afgelopen jaar. Ook de verhuizing naar onze nieuwe kantoorlocatie aan De Veste 10 14 heeft hier een positieve bijdrage aan geleverd.

Dankwoord:

Hierbij willen wij al onze opdrachtgevers bedanken voor hun vertrouwen in ons kantoor! In 2018 hopen wij wederom te mogen melden dat wij zijn opgenomen in deze erelijst. Kijkende naar de eerste 6 maanden van dit jaar zijn we in ieder geval goed op weg!  

Proost!!

Kam & Bronotte makelaars

( op de foto ontbreken Cas, Jay en Ad )