Kam & Bronotte Makelaars
Kam & Bronotte Makelaars
Foto - Te koop: appartement met bedrijfsruimte Bouwnummer 2, 8224 Lelystad Foto - Te koop: appartement met bedrijfsruimte Bouwnummer 2, 8224 Lelystad Foto - Te koop: appartement met bedrijfsruimte Bouwnummer 2, 8224 Lelystad Foto - Te koop: appartement met bedrijfsruimte Bouwnummer 2, 8224 Lelystad Foto - Te koop: appartement met bedrijfsruimte Bouwnummer 2, 8224 Lelystad Foto - Te koop: appartement met bedrijfsruimte Bouwnummer 2, 8224 Lelystad
6 foto's beschikbaar

Te koop: appartement met bedrijfsruimte Bouwnummer 2, 8224 Lelystad

Type object Maisonnette, appartement
Woonoppervlakte 135 m²
Aanvaarding In overleg
€ 489.500,- v.o.n.

Algemeen

WANNEER U VOOR 01-03-2024 HET APPARTEMENT KOOPT, ONTVANGT U EEN KEUKEN WAARDECHEQUE TER WAARDE VAN € 7.500,00 BIJ I-KOOK TE ALMERE

Appartement 2 is een bijzonder appartement. Het appartement bestaat als het ware uit twee delen; een boven-gedeelte om te wonen en een beneden-gedeelte als werkruimte.

APPARTEMENT (bovenverdieping):
Een ruim appartement van ruim 135m2, deels begane grond en... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Maisonnette, appartement

Kenmerken

Overdracht
Koopsom € 489.500,- v.o.n.
Servicekosten € 186,46
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 6 februari 2024
Bouw
Type object Maisonnette, appartement
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Nieuwbouw
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 135 m²
Inhoud 246 m³
Oppervlakte externe bergruimte 23 m²
Locatie
Ligging In centrum
Tuin
Type Zonneterras
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuiden
Tuin 2 - Type Zonneterras
Uitrusting
Verwarmingssysteem Warmtepomp
Warmterecuperatiesysteem
Heeft een parkeerplaats Ja

Beschrijving

WANNEER U VOOR 01-03-2024 HET APPARTEMENT KOOPT, ONTVANGT U EEN KEUKEN WAARDECHEQUE TER WAARDE VAN € 7.500,00 BIJ I-KOOK TE ALMERE

Appartement 2 is een bijzonder appartement. Het appartement bestaat als het ware uit twee delen; een boven-gedeelte om te wonen en een beneden-gedeelte als werkruimte.

APPARTEMENT (bovenverdieping):
Een ruim appartement van ruim 135m2, deels begane grond en deels 1e verdieping met een eigen terras aan de binnentuin van 23m2 gelegen op het zuiden.
Het appartement heeft 2 slaapkamers (9m2 en 13m2), een badkamer met inloopdouche en toilet én een ruime woonkamer (37m2). De bovenverdieping grenst met eigen terras aan de binnentuin. Via deze zijde is de bovenverdieping eveneens apart bereikbaar.

STUDIO (benedenverdieping):
De studio op de begane grond is via een eigen ingang bereikbaar. Naast de voordeur wordt bovendien een Delftse stoep geplaatst.
De studio heeft een ruim werkgedeelte (32m2) en eveneens een badkamer met inloopdouche en toilet. De boven-en benedenverdieping zijn middels een trap met elkaar verbonden. Indien gewenst kan na de oplevering de trap gesloten worden door zowel boven als beneden een deur voor de trap te plaatsen. Zeer efficiënt wanneer de studio verhuurd wordt.

PRE: Dit appartement is een uitermate geschikt voor de combinatie wonen-werken. De studio op de begane grond biedt met een eigen ingang een perfecte mogelijkheid voor een bedrijf aan huis. Denk aan een administratiekantoor, schoonheidsspecialist, adviesbureau, etc. Dus boven wonen (aan gemeenschappelijke tuin) en beneden werkruimte.

Een andere mogelijkheid is om de studio te verhuren. Na oplevering is het ook mogelijk om een zowel beneden als boven een deur voor de trap ter plaatsen. Zo kan er iemand boven wonen EN beneden wonen. Het is dus ook mogelijk om het benedengedeelte te verhuren.

DUURZAAM:
Het appartement wordt duurzaam gebouwd; dit houdt onder andere in dat het appartement gasloos is, vloerverwarming én vloerverkoeling heeft (door de warmtepomp), triple glas in de ramen heeft en een gebalanceerd ventilatiesysteem kent met warmteterugwinning (WTW). Daarnaast wordt het hoogste dak voorzien van zonnepanelen.
Doordat het appartement zo duurzaam wordt gebouwd, zult u weinig last hebben van de enorme stijging van de gasprijs en onverwacht hoge energierekeningen. Het netto verbruik van een appartement wordt geschat op
circa 29kWh/m2 per jaar. Een kWh kost momenteel 0,34 eurocent (prijspeil september 2023).

OMGEVING:
Wanneer je in Binnenhof woont, woon je naast het theater en de bioscoop. NS-station, winkels en restaurants zijn letterlijk om de hoek!
En het treinstation is op ca. 5 minuten loopafstand.

Zin in wat rust, maar toch "onder de mensen"? Geniet dan van een boek, een kopje koffie of een fijn gesprek op het Binnenhof; de gezamenlijke tuin voor alle bewoners van het appartementencomplex. Hier zit je beschut tussen de gebouwen met een perfecte zonligging of heerlijk in de schaduw onder één van de bomen.

PARKEREN:
Het is mogelijk om een eigen parkeerplaats te kopen. Onder het appartementencomplex komt een parkeergarage (alleen toegankelijk voor de bewoners) waar 38 parkeerplekken worden gerealiseerd. Een eigen parkeerplaats kun je kopen voor € 9.500,00.
Het is ook overigens ook mogelijk om een parkeervergunning aan te schaffen voor de centrumzone. Een jaarabonnement kost € 55,00 (prijspeil 2023) voor bewoners binnen het stadshart.

Bijzonderheden:
· Appartementen met minimaal A+++ energielabel
· Boven-en benedenverdieping gescheiden
· Mogelijkheid voor bedrijf aan huis
· Mogelijkheid tot verhuren van beneden en-of bovenverdieping
· Ruime woonkamer
· Grote buitenruimtes gelegen aan een groen hof
· Parkeren auto’s en fietsen in parkeergarage onder het gebouw
· Veel groen en zon in een stedelijke context
· 550m naar NS station (ca 5 min. Loopafstand)
· Met de trein met 39 minuten op Amsterdam Centraal; ca 1 uur op Utrecht Centraal
· Met de auto binnen 40 minuten in Amsterdam en binnen 50 minuten in Utrecht
· Zekerheid van komst complex; de bouw is inmiddels gestart!
· Er wordt volop gebouwd: verwachte oplevering Q3 2024

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken