Kam & Bronotte Makelaars
Kam & Bronotte Makelaars

Binnenhof

8224 JS, Lelystad Project website
van € 285.750,- tot € 499.800,- v.o.n.

Beschrijving

Binnenhof
Direct naast het Agoratheater komt dit schitterende woongebouw Binnenhof met 50 koopappartementen. Het complex bestaat uit vijf panden met verschillen in hoogte, gevelcompositie en kleur.

Bijzonder in het complex is het gedeelde groene dek, dat het binnenhof vormt. Hier zit je beschut tussen de gebouwen in het groen met een perfecte zonligging, terwijl je toch midden in de stad bent. Het dek is ruim van opzet zodat er gezamenlijke activiteiten kunnen plaatsvinden. Daarnaast is er een gedeelde ruimte die door de VvE ingericht kan worden naar wens: het kan een werkruimte worden, maar ook een speelkamer/oppaskamer of fitnessruimte.

6 appartementen beschikken over de mogelijkheid voor beroep aan huis. Fietsen parkeer je gemakkelijk in de afgesloten fietsenstalling op de begane grond. De woningen bereik je via het binnenhof of de extra brede galerij. Door de breedte kan de galerij worden ingericht als aantrekkelijke verblijfruimte in de buitenlucht met zitjes en veel groen. Hierdoor wordt het onderdeel van het hof en ontstaat een ruimte waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Het doel is om een geborgen en sociaal gebouw te maken waar mensen omkijken naar elkaar en waar mensen zich echt thuis voelen.

Bijzonderheden:
· (Gezins)woningen met 1 of meer slaapkamers direct gelegen aan het hof
· Ruime woonkamers
· Kinderen kunnen beschermd spelen
· Grote buitenruimtes gelegen aan een groen hof
· Parkeren auto’s en fietsen op begane grond of met vergunning in de openbare ruimte
· Veel zon en beschutting
· Bergruimte: ruim en dichtbij
· Er is gedeelde ruimte voor ontmoeting, gezamenlijke activiteiten en werken in rust
· Veel groen in een stedelijke context
· De gedeelde ruimte, het groene binnenhof en de brede galerijen dragen bij aan een ruimtelijk en hoog woongenot dat toch betaalbaar blijft

Belangrijk:
Alle koopsommen V.O.N.
Appartementen vanaf circa 68,8 m2.
Op de begane grond van het woongebouw van Binnenhof zijn 38 parkeerplaatsen beschikbaar. Een parkeerplaats is te koop voor €9.500,- per parkeerplaats. Als u geen parkeerplaats wenst te kopen is het ook mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen.

Beschikbare informatie is al verkrijgbaar via de projectwebsite https://woonstraks.nl/binnenhof/

Inschrijving en verkoop geschiedt puur en alleen via Kam & Bronotte makelaars. Op de projectwebsite https://woonstraks.nl/binnenhof/ kunt u de brochure inclusief technische omschrijving alsook de plattegronden per appartement bekijken (ook inzoomen).
Ook de V.O.N.-prijzen staan ook op de projectwebsite vermeld bij de plattegronden van ieder appartement https://woonstraks.nl/prijslijst-binnenhof/
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 68-140 m²
Aantal woningen 50
+ Lees meer