Kam & Bronotte Makelaars
Kam & Bronotte Makelaars

Blomsterparken

8245, Lelystad Project website
van € 369.500,- tot € 555.000,- v.o.n.

Beschrijving

NU IN VERKOOP
16 rijwoningen - 7 twee-onder-een-kap gezinswoningen - 7 twee-onder-een-kap levensloopwoningen in het plan Groot Nooten.

Groot Nooten bevindt zich in de nieuwste wijk, Warande, in Lelystad. In het gebied De Nooten, en is gelegen aan de Torenvalktocht tussen twee parken – het Elzenpark en het toekomstige Esdoornpark. Deze parkbossen worden met elkaar verbonden door een groene zone met een klimaatadaptief karakter. Dit betekent dat er in de openbare ruimte rekening is gehouden met oplossingen voor overvloedige regenval en droogte. De groene zone zal het hart van Groot Nooten vormen, met woningen die hierop uitkijken.

Het ontwerp van de woningen is eigentijds en landelijk met een verwijzing naar de Scandinavische woonstijl. In Scandinavië omarmt men de kunst van eenvoudig en harmonieus wonen, waar de natuur als een verlengstuk van het dagelijkse leven dient.
Hier vindt men rust en verbondenheid met de omringende natuur. Dit vind je ook terug in de naam van het project "Blomsterparken", en is Scandinavisch voor bloemenpark.
Zowel de prijsklasse als de indeling van de woningen is gevarieerd. In Blomsterparken is er voor "elk wat wils".
Via de projectwebsite blomsterparken.nl kun je alle informatie per bouwnummer vinden en je inschrijven voor een woning binnen dit project.

Rijwoningen
vanaf € 369.500,- v.o.n.

Twee-onder-een-kapwoningen
vanaf € 495.000,- v.o.n.

Levensloopwoningen
vanaf € 435.000,- v.o.n.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Aantal woningen 30
+ Lees meer