Kam & Bronotte Makelaars
Kam & Bronotte Makelaars

Duin en Water fase 3 en 4

8242, Lelystad Project website

Beschrijving

Duin en Water, de naam zegt eigenlijk al voldoende. Hier woon je in ruig duinlandschap, met een totale oppervlakte van maar liefst zo’n 24 duizend vierkante meter. Duin en Water ligt in het woonpark Houtribhoogte in Lelystad, grenzend aan de jachthaven Deko Marina en op slechts een paar minuten fietsen van zowel Batavia Haven als Batavia Stad.

BINNENKORT GAAT EEN NIEUWE FASE IN VERKOOP

Dit zijn halfvrijstaande en vrijstaande woningen op verschillende plekken in het adembenemende landschap van Duin en Water. Op de situatietekening hierboven zie je waar alle verschillende woningtypen komen. Hoe wil jij wonen aan de dijk, midden in het duinlandschap of zelfs aan het water?

Het type Zandriet ken je vast nog van de vorige keer. Deze halfvrijstaande woningen komen aan de dijk en in het duinlandschap. In de basis heeft deze woning twee woonlagen. Breid deze straks uit naar jouw wensen en budget met bijvoorbeeld een extra woonlaag of een levensloopgeschikte aanbouw.

Als je vrijstaand wilt wonen, kun je kiezen tussen Helmgras en Kroonkaf. Het verschil? Helmgras is een echte gezinswoning met twee of drie woonlagen zoals je op de impressie ziet. Kroonkaf kun je lang in blijven wonen met een slaap- en badkamer op de begane grond.

Droom jij altijd al van wonen aan het water, waar je je eigen woonkamer verlengt met een vlonder? Maak dan jouw woondromen waar in een rietwoning. Deze rietwoningen komen in de varianten halfvrijstaand of vrijstaand.

Interesse in een halfvrijstaande of vrijstaande dijkwoning, duinwoning of rietwoning?
Maak dan nu je online woondossier aan via de site: duinenwaterlelystad.nl.
Je ontvangt dan als eerste bericht over de verkoopprijzen, en wanneer de officiële inschrijving start.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Aantal woningen 56
+ Lees meer