Wie zijn wij?

Op 1 februari 2004 hebben Ad Bronotte en Danny Kam, na jarenlang samen gewerkt te hebben binnen de makelaardij in Lelystad, hun droom verwezenlijkt en werd Kam & Bronotte makelaars een feit! Nu, ruim 15 jaar later, staat er een betrouwbaar team. Graag stellen wij onszelf aan u voor. 

Ad Bronotte

Ad Bronotte

Makelaar
0320-411211

Mijn naam is Ad Bronotte, medeoprichter van Kam & Bronotte makelaars, ruim 20 jaar werkzaam als makelaar in Lelystad. Tevens vele jaren ervaring in de hypotheekbranche en het verzekeringswezen. Woonachtig in Lelystad sinds 1979 en Lelystedeling in hart en nieren!

Chantal van Rhenen

Chantal van Rhenen

Secretaresse/ officemanager

Ik ben Chantal van Rhenen en ben hoofdverantwoordelijk voor de binnendienst van ons kantoor. Als u contact met ons kantoor opneemt is de kans zeer groot, dat u in eerste aanleg met mij te maken krijgt. Ik ben in 2005/2006 begonnen als stagiaire bij Kam & Bronotte makelaars en ben daarna nooit meer weggegaan. Wij werken in een zeer leuk team en ondersteunen elkaar waar nodig.

Danny Kam

Danny Kam

Makelaar

Ik ben Danny Kam, medeoprichter van Kam & Bronotte makelaars. Werkzaam in de makelaardij en hypotheekbranche vanaf 1995. Ik ben in het bezit van het theoretisch- en praktijkdiploma makelaardij en sinds 2003 geregistreerd als register-makelaar-taxateur onroerende zaken bij Stichting Vastgoedcert. Ik ben betrokken geweest bij meer dan 2000 transacties in Lelystad, dus ervaring volop aanwezig. Ik woon in Lelystad sinds 1978 en hou van mijn stad! Wij zullen de kritische kopers van deze tijd overtuigen uw huis te kopen!

Jeffrey Kam

Jeffrey Kam

Makelaar

Ik ben Jeffrey Kam, werkzaam in de makelaardij sinds 2006 en medeverantwoordelijk voor de verkoop binnen ons kantoor. Ik ben geboren en getogen in Lelystad en zal iedere koper, zowel van binnen als buiten de stadsgrenzen overtuigen om in Lelystad een huis te kopen. Inmiddels hebben we in 13 jaar tijd een zeer mooi woningbestand opgebouwd, waardoor de kans erg groot is dat een koper bij ons kan slagen. Ons team is al geruime tijd in nagenoeg dezelfde samenstelling actief en wij zijn zeer goed op elkaar ingespeeld! Ik hoop u in de toekomst persoonlijk te mogen ontmoeten! 

Roy Beer

Roy Beer

Makelaar
0320-411211

Mijn naam is Roy Beer, 34 jaar, ben een geboren en getogen Lelystedeling en medeverantwoordelijk voor de verkoop binnen ons kantoor. Sinds 2014 ben ik weer terug bij Kam & Bronotte en werk ik met veel plezier in een steeds meer aantrekkende woningmarkt. Lelystad is een heerlijke rustige stad om te wonen-, centraal gelegen in het land en met diverse (grote) steden als Amsterdam in de nabije omgeving. Graag vertel ik u veel meer over "mijn" stad en de woning die daarbij hoort!

Uredys Cruden

Uredys Cruden

Secretaresse/ officemanager

Mijn naam is Uredys Cruden. Binnen ons kantoor ben ik, samen met Chantal, het eerste aanspreekpunt en is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt, of dat u mij treft bij een bezoek aan ons kantoor. Na een korte periode dat ik iets anders gedaan heb, ben ik weer terug op het oude nest en met zeer veel plezier!  

Zeke Herwig

Zeke Herwig

Makelaar
0320-411211

Ik ben Zeke Herwig, 28 jaar en ook ik ben een geboren en getogen Lelystedeling. Medeverantwoordelijk voor de verkoop binnen ons kantoor. Ik woon met véél plezier in Lelystad en breng u onze stad dan ook graag onder de aandacht! 

Recent bekeken