Beschrijving

Kam & Bronotte makelaars biedt aan: Vennendal 76 te Lelystad. Wonen in een parkachtige omgeving, omringd door groen en water iets voor u? Lees dan snel verder! Deze zeer goed onderhouden vrijstaande woning (bouwjaar 2011) is gelegen op een zonnige kavel van 410 m2 eigen grond en beschikt onder meer over een ruime, uitgebouwde, tuingerichte woonkamer, inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, slaap-/ werkkamer op de begane grond, inpandige berging/ bijkeuken, 2 riante slaapkamers waarvan er momenteel 1 in gebruik is als royale walk- in closet en een geheel betegelde badkamer op de eerste verdieping. 's Zomers kunt u heerlijk ontbijten op de Amerikaanse veranda aan de voorzijde van de woning. 's Avonds geniet u van de avondzon in de achtertuin. 

De woning ligt op het park “Buitenhof “ en is gelegen in een bosrijke omgeving, waarbij er diverse faciliteiten zijn op het gebied van recreatie en sport. De voorzieningen zijn voor de bewoners bedoeld. Niets is verplicht en alles is optioneel. De locatie voorziet perfect in basiselementen als rust, prachtige natuur, ruimte en goede bereikbaarheid.

Deze woning is reeds VERKOCHT! Wilt u op de hoogte blijven van het nieuwe woningaanbod? Schrijf u dan in als woningzoekende op onze website en blijf als één van de eerste op de hoogte.

Kenmerken