Beschrijving

LET OP! Deze woning is-, ENKEL OP AFSPRAAK, te bezichtigen op: 
 
WOENSDAG 10 november 2021 en; 
DONDERDAG 11 november 2021.
 
Duur bezichtiging: 30 minuten.
 
Door de enorme (verwachte) interesse voor deze woning willen wij u vragen om uitsluitend DIGITAAL een bezichtiging aan te vragen. Jammer genoeg kunnen wij niet alle kandidaten inplannen en VOL = VOL. Wij maken gebruik van een reservelijst wanneer het maximum aantal bezichtigingen is bereikt.

Kam & Bronotte makelaars biedt aan: Strand 2 te Lelystad. Op loopafstand van het oude centrum van Lelystad gelegen ruime ééngezinswoning met zonnige tuin en zonnig gelegen dakterras op het zuiden. De woning is gelegen op een kavel van 126 m2 eigen grond, is grotendeels afgewerkt met kunststof kozijnen en beschikt onder meer over een grote tuingerichte woonkamer, inbouwkeuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur, licht betegelde toiletruimte, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, licht betegelde badkamer en nog eens 2 slaapkamers én een wasruimte op de tweede verdieping. Tevens vanaf de overloop op de tweede verdieping te bereiken dakterras. De woning is afgewerkt met keurige laminaatvloeren. Op loopafstand van het oude centrum van Lelystad-,  'Lelycentre', speelvelden en diverse (basis)scholen gelegen.

"Nu bieden vanaf € 250.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 250.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Indeling:
Entree, royale hal, meterkast en licht betegelde toiletruimte met vrij hangend toilet en fonteintje. Ruime tuingerichte woonkamer met trapkast en deur naar de zonnige tuin aan de achterzijde. Ruime opstelmogelijkheden voor grote eettafel. Inbouwkeuken aan de voorzijde van de woning gesitueerd onder meer voorzien van afzuigkap, gaskookplaat, oven en koelkast. 

Verdieping 1:
Overloop. 3 slaapkamers waarvan 1 met walk- in closet. Geheel licht betegelde badkamer voorzien van ligbad met douche, badkamermeubel met geïntegreerde wastafel en tweede (vrij hangend) toilet. Vaste trap naar tweede verdieping.

Verdieping 2:
Overloop met toegang tot zonnig dakterras. Wasruimte met opstelplaats CV- ketel (huur) en wasmachine-/ wasdrogeropstelling. 4e en 5e slaapkamer. 

Balkon/ dakterras:
Vanaf de overloop op de tweede verdieping te bereiken zonnig dakterras.

Tuin:
Zonnige-, vrij gelegen, tuin op het zuiden gesitueerd met groot zonneterras, diverse beplanting en achterom. Aan de voorzijde van de woning toegang tot de vrijstaande stenen berging.

Bijzonderheden:
In de nabije omgeving van het oude centrum van Lelystad gelegen ruime ééngezinswoning met zonnig dakterras op het zuiden.
Op loopafstand van bosgebied en diverse (basis)scholen gelegen.
Voorzien van kunststof kozijnen.
Gehele woning afgewerkt met laminaatvloeren.
Woning beschikt over een zonnescherm.
Zonnige tuin op het zuiden gesitueerd.
Bouwjaar 1972.
126 m2 eigen grond.
Oplevering in overleg; gewenste oplevering verkoper begin augustus 2022.

"Nu bieden vanaf € 250.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 250.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Kenmerken