Beschrijving

Kam & Bronotte makelaars biedt aan: Stadspark 60 te Lelystad. Op de tweede verdieping van Résidence 'de Meerkoet' (bouwjaar 2001) ligt dit heerlijk ruime en goed onderhouden appartement van ruim 100 m2 met zonnig balkon (ca. 10 m2) op het westen gesitueerd. Dit voormalige 3- kamer appartement heeft 1 van de slaapkamers bij de woonkamer betrokken, welke-, indien gewenst, eenvoudig terug te brengen is naar de originele staat. Het appartement beschikt over een ruime balkongerichte woonkamer (ruim 35 m2) met zijkamer (ca. 11 m2/ voormalig 2e slaapkamer), inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur, bijkeuken/ technische ruimte, licht betegelde toiletruimte, een grote slaapkamer (ca. 15 m2) met inbouwkast en een geheel betegelde badkamer. Verder beschikt dit appartement over een eigen berging/ box (ca. 7 m2) en een eigen parkeerplaats op het besloten terrein. Voor gasten is er een riant parkeerterrein naast het complex. Het appartement is middels lift te bereiken.

Een schitterend appartementencomplex voor een ieder die van rust, luxe en natuur houdt. Het appartement ligt in een stadspark met speelweide en kinderboerderij voor de (klein)kinderen, nabij winkels, openbaar vervoer, sportcentrum en gezondheidscentrum. 

Bekijk dit appartement alvast in 3D op onze eigen website!

"Nu bieden vanaf € 300.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 300.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen worden". 

Indeling
Begane grond: 
Middels slagboom betreedt u het terrein waar zich een eigen parkeerplaats bevindt. Afgesloten entree met liftinstallatie, trappenhuis, brievenbussen en toegang tot de berging/ box (ca. 7 m2). 

2e (woon)verdieping: 
Entree, ruime hal, meterkast, garderobe en licht betegelde toiletruimte met vrij hangend toilet en fonteintje. 

Schitterende en lichte woonkamer (ruim 35 m2) met dubbele schuifpui naar het zonnige terras (ca. 10 m2) op het westen gesitueerd. Ruime opstelmogelijkheden voor grote eettafel.  Omdat de 2e slaapkamer (ca. 11 m) bij de woonkamer getrokken is, heeft u een ruime zijkamer welke voor meerdere doeleinden geschikt is. Indien gewenst is deze ruimte eenvoudig terug te brengen naar slaapkamer. Inbouwkeuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Technische ruimte/ bijkeuken met opstelplaats CV- ketel, Warmte-Terug-Win-Unit en mogelijkheden voor de opstelplaats van wasmachine-/ wasdroger.  

Vanuit de hal te bereiken grote slaapkamer (ca. 15 m2) met vaste (berg)kast. Geheel betegelde badkamer met douchehoek, wastafel, (tweede) vrij hangend toilet en radiator.

Het gehele appartement is afgewerkt met een houten parketvloer.

Balkon:
Vanuit de woonkamer middels een dubbele schuifpui te bereiken terras (ca. 10 m2) op het zonnige westen gesitueerd.

Tuin:
Gezamenlijke, zéér goed onderhouden, binnentuin met veel groen en grote vijverpartij met fontein. Net buiten de slagbomen bevindt zich een speelweide voor de (klein)kinderen en is er een kinderboerderij.

Bijzonderheden:
Ruim appartement op de tweede verdieping gelegen van Résidence 'de Meerkoet'. 
Op de begane grond bevindt zich een eigen parkeerplaats en een eigen berging/ box (ca. 7 m2).
Het appartement ligt in een stadspark, nabij winkels, openbaar vervoer, sportcentrum en gezondheidscentrum. 
Het appartementencomplex grenst aan een kinderboerderij en speelplaats, waar u met de (klein)kinderen heerlijk kunt vertoeven.
Zonnig terras op het westen gesitueerd.
Appartement beschikt over een elektrisch  zonnescherm.
Maandelijkse bijdrage V.V.E. (Vereniging Van Eigenaren) voor dit appartement bedraagt € 128,61 (van dit bedrag wordt het onderhoud betaald, de opstalverzekering, tuinonderhoud en reserveert men een gedeelte voor groot onderhoud). 
Bouwjaar 2001.
Oplevering in overleg.

"Nu bieden vanaf € 300.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 300.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Kenmerken