Omschrijving

Kam & Bronotte makelaars biedt aan: Rozengaard 11-22 te Lelystad. In de kindvriendelijke woonwijk de 'Rozengaard', omringd door groen en grootschalig bosgebied, staat deze zeer ruime ééngezins-/ hoekwoning! De woning is gelegen op een royale hoekkavel van 211 m2 eigen grond en beschikt onder meer over een gezellige tuingerichte woonkamer, inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, basis badkamer en grote 4e slaapkamer op de tweede verdieping. Zonnige-, ca. 10.50 meter diepe en 7.50 meter brede tuin op het zuiden gesitueerd. Op steenworpafstand van bosgebied 'Woldbos' en grootschalig bosgebied 'Gelderse Hout' gelegen. Op fietsafstand van buurtwinkelcentrum, diverse (basis)scholen en ook de in- en uitvalswegen van Lelystad zijn binnen enkele (auto)minuten te bereiken. Kom deze woning dan snel bekijken!

"Nu bieden vanaf € 195.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 195.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Indeling

Entree, lichte hal, meterkast en toiletruimte met vrij hangend toilet en fonteintje. Gezellige tuingerichte woonkamer met deur naar de zonnige tuin op het zuiden gesitueerd. Inbouwkeuken aan de voorzijde van de woning gesitueerd onder meer voorzien van RVS afzuigkap, gasfornuis met oven en vaatwasser.

Eerste verdieping

Overloop. 3 slaapkamers (respectievelijk (ca.) 13.5-, 11- en 8 m2). Basis badkamer voorzien van ligbad met douche, wastafel met kraan, tweede vrij hangend toilet, radiator en raam voor natuurlijke ventilatie. Vaste trap naar tweede verdieping.

Tweede verdieping

Voorzolder met opstelplaats CV- ketel (huur) en wasmachine-/ wasdrogeropstelling. Grote 4e slaapkamer met dakkapel.

Tuin

Zonnige tuin op het zuiden gesitueerd. De tuin beschikt over een groot zonneterras, gazon en beplanting. Ook aan de voorzijde is een ruime tuin aanwezig. Ruim voldoende parkeergelegenheid rondom de woning aanwezig.

Bijzonderheden

Ruime ééngezins-/ hoekwoning gelegen in de groene en kindvriendelijke woonwijk de 'Rozengaard'.
Op steenworpafstand van bosgebied 'Woldbos' en nabij grootschalig bosgebied 'Gelderse Hout' gelegen.
Nabij buurtwinkelcentrum, diverse (basis)scholen en binnen enkele (auto)minuten te bereiken in- en uitvalswegen van Lelystad.
3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping en grote 4e slaapkamer met dakkapel op de tweede verdieping.
Zonnige tuin op het zuiden gesitueerd. 
Bouwjaar 1978.
211 m2 eigen grond.
Oplevering in overleg.

"Nu bieden vanaf € 195.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 195.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".  

Rozengaard 11-22
8212 DA
LELYSTAD

Kenmerken