Omschrijving

Ruim voordat de eerste woningen in Lelystad werden gebouwd was er het 'werkeiland', gelegen midden in de toenmalige Zuiderzee. Een kunstmatig eiland van 80 meter breed en enkele honderden meters lang. Het werkeiland diende als basis voor de dijkwerkers die de dijken om Oostelijk Flevoland aanlegden. De dijkwerkers woonden op het werkeiland vanaf 1951. Het werkeiland maakt tegenwoordig deel uit van de stadswijk Lelystad- Haven.

Aan de rand van het werkeiland gelegen-, compleet omstreeks 2006 gerenoveerd, 2- kamer appartement op de begane grond met in de nabije omgeving de jachthaven en 'Markermeer'. Dit gemeentelijke monument is volledig voorzien van kunststof kozijnen en beschikt onder andere over een gezellige woonkamer, project keukenblok, slaapkamer, badkamer en separate toiletruimte. Gezellige tuin aan de achterzijde en gezamenlijke (fietsen)berging. 

"Nu bieden vanaf € 150.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 150.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".  

Indeling:
Entree, hal, meterkast en technische ruimte met opstelplaats CV- ketel en Mechanische Ventilatie unit. Vanuit de hal te bereiken slaapkamer, separate toiletruimte en badkamer met douchehoek, wastafel en radiator. Gezellige woonkamer met laminaat vloer. Project keukenblok aan de achterkant van het appartement gesitueerd met openslaande deuren naar de tuin aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
Aan de rand van 'werkeiland' gelegen 2- kamer appartement met tuin.
Volledig in 2006 gerenoveerd, waarbij de authentieke uitstraling is behouden.
Appartement is volledig voorzien van kunststof kozijnen.
Maandelijkse bijdrage aan Vereniging Van Eigenaren (VVE) bedraagt € 74,37.
Bouwjaar 2005.
Oplevering in overleg; een snelle oplevering is bespreekbaar.

"Nu bieden vanaf € 150.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 150.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Kenmerken