Beschrijving

LET OP! Deze woning is-, ENKEL OP AFSPRAAK, te bezichtigen op: 

DONDERDAG 24 JUNI 2021 van 09:30 - 12:30 uur en; 
VRIJDAG 25 JUNI 2021 van 09:30 - 15:00 uur.

Duur bezichtiging: 20 minuten.

Door de enorme (verwachte) interesse voor deze woning willen wij u vragen om uitsluitend via het contactformulier van Funda of onze eigen website een bezichtiging aan te vragen. Jammer genoeg kunnen wij niet alle kandidaten inplannen en VOL = VOL. Wij maken gebruik van een reservelijst wanneer het maximum aantal bezichtigingen is bereikt. 

Kam & Bronotte makelaars biedt aan: Oostzeestraat 180 te Lelystad. Aan de rand van woonwijk gelegen ruime ééngezinswoning met parkeren op eigen terrein. De woning is aan de achterzijde vrij aan park gelegen en beschikt onder meer over een ruime tuingerichte woonkamer met sfeervolle houtkachel, inbouwkeuken in hoekopstelling, licht betegelde toiletruimte, 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping, geheel betegelde badkamer en een grote 4e slaapkamer op de tweede verdieping. Een woning die u wellicht zou willen moderniseren, maar een woning met zeer veel potentie. Nabij buurtwinkelcentra en diverse (basis)scholen gelegen en teven binnen enkele (auto)minuten van de in- en uitvalswegen van Lelystad. Op zoek naar ruimte? Kom deze woning dan snel bekijken!

“Nu bieden vanaf € 235.000,-. De gestelde vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs. Biedingen vanaf € 235.000,- zullen door verkoper in behandeling worden genomen.”

Indeling:
Entree, hal, meterkast en licht betegelde toiletruimte met fonteintje. Ruime tuingerichte woonkamer met sfeervolle houtkachel en deur naar de vrij aan park gelegen achtertuin. Inbouwkeuken in hoekopstelling aan de voorzijde van de woning gesitueerd. 

Verdieping 1:
Overloop. 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste schuifkastenwand. Geheel betegelde badkamer met douchehoek, badkamermeubel met geïntegreerde wastafel, (tweede) toilet, radiator en raam voor natuurlijk lichtinval en ventilatie. Vaste trap naar tweede verdieping.

Verdieping 2:
Ruime overloop met opstelplaats CV- ketel, boiler en Mechanische Ventilatie unit. 4e slaapkamer met dakraam en bergruimte achter knieschotten.

Tuin:
Vrij aan park gelegen achtertuin met groot zonneterras, gazon, diverse beplanting en achterom. Aan de voorzijde van de woning is er ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en is er toegang tot de vrijstaande stenen berging.

Bijzonderheden:
Ruime woning aan rand van woonwijk gelegen.
Nabij buurtwinkelcentrum en diverse (basis)scholen.
Aan de achterzijde vrij aan parkgebied gelegen.
3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping. Grote 4e slaapkamer op de tweede verdieping.
Parkeergelegenheid op eigen terrein.
Bouwjaar 1983.
192 m2 eigen grond.
Oplevering in overleg; een snelle oplevering is bespreekbaar.

“Nu bieden vanaf € 235.000,-. De gestelde vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs. Biedingen vanaf € 235.000,- zullen door verkoper in behandeling worden genomen.”

Kenmerken