Beschrijving

Wilt u geld verdienen door te wonen? Wilt u duurzaam wonen, zónder CO2 uitstoot? Lees dan snel verder! Deze zéér goed onderhouden patio bungalow met grote aangebouwde garage (2004 - ca. 27.5 m2) is gelegen aan een autoluwe straat in de gewilde woonwijk de 'Landerijen'. De woning is met alléén duurzame energie "nul op de meter". Zo is deze woning NÍET aangesloten op het stadsverwarmingsnet, maar beschikt de woning over een warmtepomp (2015), ingebouwde 190 liter boiler, koelingskit voor de zomermaanden en 24 (!) zonnepanelen (2020). Omdat de investeringen in deze woning méér opleveren, dan dat u verbruikt verdient u om hier te wonen!

Deze levensloopbestendige woning beschikt over een ruime woonkamer, woonkeuken met inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur, 2 ruime slaapkamers (respectievelijk (ca.) 19.5- en 14 m2), betegelde badkamer, bijkeuken en zonnige onderhoudsarme patio. Parkeren kunt u op eigen terrein. De woning is tevens centraal gelegen t.o.v. buurtwinkelcentrum, gezondheidscentrum, openbaar vervoer en ook de in- en uitvalswegen (A6 richting noorden/ Amsterdam en de N302 richting Harderwijk) zijn binnen enkele (auto)minuten bereikbaar.

Op zoek naar een woning voor nu én voor de toekomst? Wilt u het wonen in een "nul op de meter" woning zelf ervaren? Kom deze woning dan snel bekijken!

“Nu bieden vanaf € 347.500,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 347.500,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden.”

Indeling:
Entree, hal met meterkast. Royale woonkeuken met ruime opstelmogelijkheden voor grote eettafel en in lichte kleurstelling uitgevoerde inbouwkeuken in hoekopstelling onder meer voorzien van afzuigkap, keramische kookplaat, combimagnetron en vaatwasser. Toegang tot de bijkeuken met opstelplaats wasmachine-/ wasdroger. Ruime en zeer lichte woonkamer met hoge plafonds, inbouwspots en veel natuurlijk lichtinval. Schuifpui naar de onderhoudsarme zonnige patio. 

Tweede hal welke toegang geeft tot de licht betegelde toiletruimte en badkamer met hardstenen vloer, ruime inloopdouche en wastafel. 2 ruime slaapkamers (respectievelijk (ca.) 19.5- en 14 m2).

De bungalow is afgewerkt met een tegelvloer. Tevens is de gehele woning voorzien van vloerverwarming.

Tuin:
Zowel vanuit de woonkamer-, middels schuifpui, als via één van de slaapkamers-, middels loopdeur, te bereiken onderhoudsarm patio waar de gehele dag genoten kan worden van de zon. Vanuit de patio is de ruime aangebouwde garage (ca. 27.5 m2) te bereiken. De garage beschikt over een dubbele garagedeur (54 mm dik) aan de voorzijde. Aan de voorzijde van de woning is er parkeergelegenheid op eigen terrein. 

Bijzonderheden:
Uniek object gelegen in de gewilde woonwijk de 'Landerijen'.
Woning met enkel duurzame energie en "nul op de meter".
Een levensloopbestendige woning! Een woning voor nu én voor de toekomst!
Deze woning is NÍET aangesloten op stadsverwarming. 
Sinds 2003 zijn er in deze woning zéér veel verbeteringen aangebracht. Het zijn er te veel om op te noemen. Een paar verbeteringen uitgelicht:
- woningindeling gewijzigd waardoor woonkeuken ontstaat en extra slaapkamer met inloopkast (2003);
- deels stenen / deels houten garage (ca. 27.5 m2) aangebouwd (2004);
- alarminstallatie geplaatst en uitbreiding van elektra/ schakelaars en wandcontactdozen (2004);
- vloerverwarming aangelegd in de gehele woning (2004);
- installatie lucht/ water warmtepomp voor verwarmen en koelen met RVS 190 liter boiler (2015);
- VERWIJDEREN aansluiting stadsverwarming (2015);
- verbeteren dakbedekking + daktrim (2016);
- screens geplaatst op de zonzijden (2016);
- bestrating aan de voorzijde vervangen (2018);
- 24 zonnepanelen geplaatst (2020) - 310 Wp;
Nabij buurtwinkelcentrum, gezondheidscentrum, openbaar vervoer en binnen enkele (auto)minuten te bereiken in- en uitvalswegen.
Bouwjaar 2001.
269 m2 eigen grond.
Oplevering in overleg.

“Nu bieden vanaf € 347.500,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 347.500,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden.”

Kenmerken