Beschrijving

LET OP!! Deze woning is-, ZONDER AFSPRAAK, te bezichtigen middels een OPEN HUIS.

DATUM OPEN HUIS:
DONDERDAG 28 APRIL 2022 van 15:30 - 16:30 UUR en;
VRIJDAG 29 APRIL 2022 van 15:00 - 16:00 UUR.

Kam & Bronotte makelaars biedt aan: Langezand 3 te Lelystad. Deze ruime ééngezins-/ drive- in woning met royale inpandige garage (ca. 32 m2) is gelegen aan de rand van één van de oudste woonwijken-, het 'Langezand', gelegen. De woning is omringd door groen en nabij diverse voorzieningen gelegen. Deze woning is op zoek naar een handige klusser. Iemand die deze ruime woning helemaal naar eigen hand zou willen zetten. Een woning met zeer veel potentie!! Deze woning beschikt onder meer over een ruime woonkamer op de eerste verdieping, woonkeuken met inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur, basis toiletruimte, 3 slaapkamers (respectievelijk (ca.) 16-, 15- en 9.5 m2) op de tweede verdieping, betegelde badkamer en een royale garage én (tweede) badkamer op de begane grond. Tevens een vrij gelegen zonnige tuin op het zuiden. Parkeergelegenheid op eigen terrein. 

“Nu bieden vanaf € 265.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs. Biedingen vanaf € 265.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling worden genomen”. 

Indeling:
Entree, hal met meterkast. Vanuit de hal te bereiken royale inpandige garage (ca. 8.50 x 3.75 meter) met elektrisch bedienbare garagedeur en loopdeur naar de zonnige tuin op het zuiden. Betegelde (gasten)badkamer met hoekligbad, badkamermeubel, toilet en raam voor natuurlijk lichtinval en ventilatie.

Verdieping 1:
Overloop met toegang tot de bergkast met opstelplaats CV- ketel en toiletruimte. Ruime doorzon woonkamer met laminaat vloer (2022). Inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur. Deur naar zonnig balkon op het zuiden met trap naar de tuin. Vaste trap naar tweede verdieping.

Verdieping 2:
Overloop. 3 ruime slaapkamers (respectievelijk (ca.) 16-, 15- en 9.5 m2). Tweede badkamer met douchehoek, meubel met waskom, (derde) vrij hangend toilet, radiator en raam voor natuurlijke ventilatie.

Tuin:
Zonnige-, onderhoudsarme, tuin op het zuiden gesitueerd. Aan de voorzijde van de woning is er parkeergelegenheid op eigen terrein.  

Bijzonderheden:
Een ruime ééngezins-/ drive in woning gelegen in een groene woonomgeving nabij bosgebied.
Deze woning is op zoek naar de handige klusser, welke dit huis volledig naar eigen hand wil zetten!
Grote inpandige garage.
Zonnige tuin op het zuiden gesitueerd.
CV- ketel is een huurketel á € 36,32 per maand.
Energielabel D.
Bouwjaar 1973.
154 m2 eigen grond.
Oplevering in overleg; een snelle oplevering is bespreekbaar.

“Nu bieden vanaf € 265.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs. Biedingen vanaf € 265.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling worden genomen”.

Kenmerken