Beschrijving

LET OP! Deze woning is-, ENKEL OP AFSPRAAK, te bezichtigen op: 

DONDERDAG 17 juni 2021 van 09:30 - 16:00 uur en; 
VRIJDAG 18 juni 2021 van 09:30 - 15:00 uur.

Duur bezichtiging: 20 minuten.

Door de enorme (verwachte) interesse voor deze woning willen wij u vragen om uitsluitend via het contactformulier van Funda of onze eigen website een bezichtiging aan te vragen. Jammer genoeg kunnen wij niet alle kandidaten inplannen en VOL = VOL. Wij maken gebruik van een reservelijst wanneer het maximum aantal bezichtigingen is bereikt. 

Kam & Bronotte makelaars biedt aan: Kempenaar 12-53 te Lelystad. In de centraal gelegen woonwijk de 'Kempenaar' staat deze verrassend ruime ééngezinswoning met parkeren op eigen terrein en zonnige-, vrij aan park gelegen, tuin op het westen gesitueerd. De woning-, welke is afgewerkt met kunststof kozijnen/ gevelbekleding, beschikt onder meer over een royale woonkamer, moderne inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, licht betegelde toiletruimte (2015), 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping, technische ruimte/ wasruimte en licht betegelde badkamer (2015). Vrij aan park gelegen zonnige tuin op het westen gesitueerd en parkeren op eigen terrein. Nabij buurtwinkelcentrum, diverse (basis)scholen en op fietsafstand van Lelystad centrum met Lelystad CS bus-/ treinstation gelegen. Plan nu uw afspraak in!

Bekijk deze woning alvast in 3D op onze eigen website!

“Nu bieden vanaf € 245.000,-. De gestelde vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs. Biedingen vanaf € 245.000,- zullen door verkoper in behandeling worden genomen.”

Indeling:
Entree, hal, meterkast. Ruime woonkamer met laminaat vloer. In lichte kleurstelling uitgevoerde inbouwkeuken aan de achterzijde van de woning gesitueerd onder meer voorzien van vlakscherm afzuigkap, kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser. Ruime opstelmogelijkheden voor grote eettafel. Openslaande deuren naar de zonnige en vrij gelegen achtertuin. Tussenportaal met trapopgang naar de eerste verdieping en licht betegelde toiletruimte met vrij hangend toilet en fonteintje. 

Verdieping 1:
Overloop. Technische ruimte-/ wasruimte met opstelplaats CV- ketel (huur - 2015) en wasmachine-/ wasdrogeropstelling. 3 ruime slaapkamers allen met mooie laminaat vloer. Geheel licht betegelde badkamer (2015) met ruime douchehoek, ligbad, badkamermeubel met geïntegreerde wastafel en (tweede) vrij hangend toilet.

Tuin:
Zonnige-, onderhoudsarme tuin op het westen gesitueerd. De tuin beschikt onder meer over een zonneterras, (kunst)gazon en diverse beplanting.

Bijzonderheden:
Verrassend ruime ééngezinswoning. Een woning die u van binnen gezien móét hebben om de ruimte te ervaren!
Gelegen in de rustige en kindvriendelijke woonwijk de 'Kempenaar'.
In de nabije omgeving van buurtwinkelcentrum en diverse (basis)scholen gelegen. Ook het stadscentrum van Lelystad met Lelystad CS bus-/ en treinstation is binnen enkele minuten te bereiken.
In 2015 grotendeels gerenoveerde woning. 
Woning afgewerkt met kunststof gevelbekleding en kunststof kozijnen.
CV- ketel (2015) is een huurketel á (ca.) € 38,00 per maand. 
Bouwjaar 1975.
164 m2 eigen grond.
Oplevering in overleg.

"Nu bieden vanaf € 245.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 245.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Kempenaar 12-53
8231 VN
LELYSTAD

Kenmerken