Beschrijving

Kam & Bronotte makelaars biedt aan: Karveel 45-46 te Lelystad. Aan de buitenrand van de zeer gewilde en kindvriendelijke woonwijk het 'Karveel' staat deze ruime ééngezinswoning met parkeren-, onder carport, op eigen terrein en zonnige tuin op het zuiden gesitueerd. De woning-, welke is afgewerkt met kunststof kozijnen, beschikt onder meer over een ruime tuingerichte woonkamer, project keukenblok voorzien van diverse appratuur, basis toiletruimte, aangebouwde stenen berging, 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping, licht betegelde badkamer en nog eens 2 slaapkamers-, waarvan er momenteel 1 in gebruik is als waskamer, op de tweede verdieping. Verder beschikt de woning over 14 zonnepanelen (2018) en is de woning centraal gelegen t.o.v. diverse voorzieningen als (basis)scholen, buurtwinkelcentrum en grootschalig bosgebied het 'Zuigerplasbos'. Kom deze woning snel bekijken!

Bekijk deze woning alvast in 3D op onze eigen website!!

“Nu bieden vanaf € 310.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs. Biedingen vanaf € 310.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling worden genomen.” 

Indeling:
Entree, ruime hal, meterkast en basis toiletruimte met fonteintje. Vanuit de hal te bereiken aangebouwde stenen berging. Ruime tuingerichte woonkamer met kunststof schuifpui naar de vrij gelegen zonnige tuin op het zuiden. Ruime opstelmogelijkheden voor grote eettafel. Project keukenblok aan de voorzijde van de woning gesitueerd met diverse apparatuur.

Verdieping 1:
Overloop. 3 ruime slaapkamers allen met laminaat vloer. Licht betegelde badkamer voorzien van ligbad met douche, badkamermeubel met geïntegreerde wastafel, (tweede) toilet, designradiator en raam voor natuurlijk lichtinval en ventilatie. Vaste trap nar de tweede verdieping. 

Verdieping 2:
Overloop. 2 ruime slaapkamers, waarvan er momenteel 1 in gebruik is als waskamer met opstelplaats CV- ketel, wasmachine-/ wasdrogeropstelling en omvormer voor de 14 zonnepanelen (2018).

Tuin:
Zonnige-, vrij gelegen, tuin op het zuiden gesitueerd. Aan de voorzijde kunt u parkeren-, onder carport, op eigen terrein.

Bijzonderheden:
Ruime ééngezinswoning gelegen in de zeer gewilde woonwijk het 'Karveel'.
Afgewerkt met kunststof kozijnen.
Woning beschikt over 14 zonnepanelen (2018).
Zonnige tuin op het zuiden gesitueerd.
Parkeergelegenheid-, onder carport, op eigen terrein.
Energielabel C.
Bouwjaar 1977.
155 m2 eigen grond.
Oplevering in overleg.

“Nu bieden vanaf € 310.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs. Biedingen vanaf € 310.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling worden genomen.” 

Karveel 45-46
8242 VB
LELYSTAD

Kenmerken