Beschrijving

LET OP! Deze woning is-, ENKEL OP AFSPRAAK, te bezichtigen op: 

MAANDAG 23 augustus 2021 tussen 10:00 - 15:00 uur.

Door de enorme (verwachte) interesse voor deze woning willen wij u vragen om uitsluitend via het contactformulier van Funda of onze eigen website een bezichtiging aan te vragen. Jammer genoeg kunnen wij niet alle kandidaten inplannen en VOL = VOL. Wij maken gebruik van een reservelijst wanneer het maximum aantal bezichtigingen is bereikt. 

Kam & Bronotte makelaars biedt aan: Jol 37-32 te Lelystad. Dit mooie tweekamerappartement is gelegen op de eerste verdieping van dit appartementencomplex in de centraal gelegen woonwijk de 'Jol'. Voorzieningen als buurtwinkelcentrum en gezondheidscentrum bevinden zich op steenworpafstand. Dit appartement beschikt onder meer over een ruime balkongerichte woonkamer, inbouwkeuken met diverse apparatuur, slaapkamer (aan voorzijde van het appartement gelegen), licht betegelde badkamer en een zonnig balkon op het zuiden gesitueerd. Verder beschikt het appartement over een eigen box op de begane grond en ruim voldoende (openbaar) parkeergelegenheid rondom het complex. Lelystad centrum met Lelystad CS- bus-/ treinstation is op enkele fietsminuten te bereiken.

"Nu bieden vanaf € 190.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 190.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Indeling
Begane grond:
Afgesloten gezamenlijke entree met postbussen en audiofooninstallatie. Toegang tot de eigen box en trappenhuis met liftinstallatie.

1e (woon)verdieping:
Ruime hal met meterkast. Licht betegelde badkamer met douchehoek, badkamermeubel met geïntegreerde wastafel en vrij hangend toilet en wasmachineaansluiting. Ruime slaapkamer aan de voorzijde van het appartement gesitueerd. 

Ruime balkongerichte woonkamer met deur naar het zonnige balkon op het zuidengesitueerd. Opstelmogelijkheden voor grote eettafel. Inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur. 

Balkon:
Vanuit de woonkamer te bereiken zonnig balkon op het zuiden gesitueerd.

Bijzonderheden:
Tweekamerappartement gelegen in de centraal gelegen woonwijk de 'Jol'.
Op steenworpafstand van buurtwinkelcentrum, gezondheidscentrum en openbaar vervoer gelegen.
Stadscentrum met Lelystad CS bus-/ treinstation te bereiken op enkele fietsminuten. 
Appartement grotendeels afgewerkt met kunststof kozijnen.
Maandelijkse servicekosten á (ca.) € 143,00. Het voorschotbedrag voor de stookkosten zijn € 40,00.
Appartementencomplex beschikt over een liftinstallatie.
Bouwjaar 1981.
Oplevering in overleg.

"Nu bieden vanaf € 190.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 190.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Jol 37-32
8243 HR
LELYSTAD

Kenmerken