Beschrijving

LET OP! Deze woning is-, ENKEL OP AFSPRAAK, te bezichtigen op: 
 
MAANDAG 11 APRIL 2022 en; 
DINSDAG 12 APRIL 2022.
 
Duur bezichtiging: 30 minuten.
 
Door de enorme (verwachte) interesse voor deze woning willen wij u vragen om uitsluitend DIGITAAL een bezichtiging aan te vragen. Jammer genoeg kunnen wij niet alle kandidaten inplannen en VOL = VOL. Wij maken gebruik van een reservelijst wanneer het maximum aantal bezichtigingen is bereikt.

Kam & Bronotte makelaars biedt aan: Haf 50 te Lelystad. Deze heerlijke ééngezins-/ videwoning met vrijstaande stenen garage is gelegen in de gewilde woonwijk de 'Haf' op een kavel van 210 m2 eigen grond. De woning is afgewerkt met kunststof kozijnen (2021), is op loopafstand van buurtwinkelcentrum, openbaar vervoer en diverse (basis)scholen gelegen en beschikt onder meer over een ca. 8 meter brede tuingerichte woonkamer met vide, woonkeuken met inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur, slaap-/ werkkamer (ca. 12 m2) op de begane grond, 2 ruime slaapkamers (respectievelijk (ca.) 12.5- en 11.5 m2) op de eerste verdieping en een nette badkamer. De voormalige asbesthoudende golfplaten op het dak zijn in 2018 vervangen voor golfplaten van een niet asbesthoudend materiaal. Wonen op loop-/ fietsafstand van alle denkbare voorzieningen? Dit is uw kans!

Bekijk deze woning alvast in 3D op onze eigen website!! 

"Nu bieden vanaf € 285.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 285.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen worden". 

Indeling:
Entree, hal, garderobe en licht betegelde toiletruimte. Ruime-, ca. 8 meter brede, tuingerichte woonkamer met vide en kunststof schuifpui (2021) naar de ruime tuin aan de achterzijde. De meterkast is in 2016 vernieuwd. Woonkeuken met inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Slaap-/ werkkamer (ca. 12 m2) op de begane grond. Middels open spiltrap-, vanuit de woonkamer, te bereiken eerste verdieping.

Verdieping 1:
Overloop/ vide met zicht op de woonkamer beneden. Bergkast met opstelplaats CV- ketel (2019) en voldoende bergruimte. 2 ruime slaapkamers (respectievelijk (ca.) 12.5- en 11.5 m2). Geheel licht betegelde badkamer met douchecabine, badkamermeubel met geïntegreerde wastafel, tweede toilet en designradiator.

Verdieping 2:
Vanuit 1 van de slaapkamers-, middels vlizotrap, te bereiken bergzolder met opstelplaats Mechanische Ventilatie unit.

Tuin:
De tuin is voorzien van een groot zonneterras met sierbestrating, diverse beplanting en biedt toegang tot de vrijstaande- ca. 7 meter lange vrijstaande stenen garage.

Bijzonderheden:
Op een heerlijk rustige locatie gelegen speels ingedeelde vide woning.
Nabij buurtwinkelcentrum en diverse (basis)scholen gelegen.
Ca. 8 meter brede tuingerichte woonkamer.
Slaap-/ werkkamer op de begane grond.
2 ruime slaapkamers en badkamer op de verdieping.
Grote vrijstaande stenen garage.
De asbesthoudende golfplaten zijn recentelijk (2018) vervangen voor níét asbesthoudende golfplaten! U hoeft hier dus géén verdere kosten meer voor te verwachten! 
Radiatoren woonkamer vervangen in 2016.
Elektrisch zonnescherm geplaatst in 2017.
Screens aan de voorzijde (2016).
Meterkast vervangen in 2016.
Energielabel C.
Bouwjaar 1975.
210 m2 eigen grond.
Oplevering in overleg.

"Nu bieden vanaf € 285.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 285.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Kenmerken