Beschrijving

Kam & Bronotte biedt aan: Groenendaal 50 te Lelystad. In één van de jongste (villa)wijken van Lelystad-, Buitenhof, staat deze zeer goed onderhouden vrijstaande villa op een kavel van 707 m2 eigen grond. Deze in 2017 gebouwde woning beschikt onder meer over 11 zonnepanelen (kostenneutraal qua elektra!) en is voorzien van een tuingerichte woonkamer, woonkeuken met in lichte kleurstelling uitgevoerde inbouwkeuken voorzien van diverse ‘Siemens’ inbouwapparatuur, bijkeuken, riante slaapkamer met badkamer en suite (samen ca. 23 m2) op de begane grond, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en tweede (gasten)badkamer op de eerste verdieping. Fraai aangelegde tuin rondom de woning aan de achterzijde grenzend aan water. Hier zijn mogelijkheden voor een eigen vlonder tot 1,50 meter op het water (eigen grond).  

De woning is gelegen op het park ‘Buitenhof‘ en is gelegen in een bosrijke omgeving, waarbij er diverse faciliteiten zijn op het gebied van recreatie en sport. De voorzieningen zijn voor de bewoners bedoeld. Niets is verplicht en alles is optioneel. De locatie voorziet perfect in basiselementen als rust, prachtige natuur, water, ruimte en een goede bereikbaarheid.

"Nu bieden vanaf € 495.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 495.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden". 

Indeling:
Entree, hal, meterkast en toiletruimte met vrij hangend toilet met fonteintje. Tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de fraai aangelegde tuin rondom de woning. Woonkeuken aan de voorzijde van de woning gesitueerd met opstelmogelijkheden voor grote eettafel en in lichte kleurstelling uitgevoerde inbouwkeuken onder meer voorzien van de volgende ‘Siemens’ inbouwapparatuur: afzuigschouw, kookplaat, zelfreinigende oven met magnetronfunctie, koelkast, vriezer en vaatwasser. Doorgang naar bijkeuken met wastafel, opstelplaats voor wasmachine-/ wasdroger, CV- ketel en deur naar buiten. 

Vanuit de woonkamer te bereiken riante slaapkamer met badkamer en suite (samen ca. 23 m2) op de begane grond. De badkamer is afgewerkt met een ruime inloopdouche, ligbad, wastafel en designradiator. Openslaande deuren naar de tuin aan de achterzijde.

De begane grond is afgewerkt met een fraaie tegelvloer met vloerverwarming.

Verdieping 1:
Ruime overloop met dakraam. 3 slaapkamers allen met siergrind vloer. Tweede (gasten)badkamer met inloopdouche, wastafel, bidet, (tweede) vrij hangend toilet, designradiator en raam voor natuurlijke ventilatie en lichtinval.

Verdieping 2:
Middels vlizotrap te bereiken bergzolder.

Tuin:
Fraai aangelegde tuin aan de achterzijde direct grenzend aan water. De tuin beschikt over meerdere zonneterrassen, groot gazon, diverse bomen/ beplanting en vrijstaande houten berging (ca. 30 m2). Aan de voorzijde van de woning is er ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bijzonderheden:
Robuuste vrijstaande villa gelegen in villawijk 'Buitenhof'.
Tuingerichte woonkamer met fraaie tegelvloer met vloerverwarming.
Instap-klaar!
Slaapkamer met badkamer op de begane grond.
3 slaapkamers en een tweede (gasten)badkamer op de eerste verdieping.
Woning beschikt over 11 zonnepanelen; kosten voor elektra zijn € 0,00!
Parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen op eigen terrein.
Aanwezig in woonwijk Buitenhof zijn o.a.: restaurant, golfbaan en zwembad. Omdat gemak en comfort de boventoon voeren, zijn er tevens verschillende diensten om het leven te veraangenamen. De faciliteiten zijn vraag gestuurd. Men is dus niet verplicht om van het aanbod gebruik te maken.
Als bewoner van woonwijk 'Buitenhof' wordt u automatisch aangeslotene van de Stichting Buitenhof. De stichting zorgt voor het behoud/ onderhoud van groen en water in de woonwijk. De maandelijkse bijdrage bedraagt (ca.) € 53,50. 
Bouwjaar 2017.
707 m² eigen grond.
Oplevering in overleg.

"Nu bieden vanaf € 495.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 495.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Kenmerken