Beschrijving

LET OP! Deze woning is-, ENKEL OP AFSPRAAK, te bezichtigen op: 

MAANDAG 8 maart 2021 van 09:15 - 15:00 uur en; 
DINSDAG 9 maart 2021 van 09:15 - 14:00 uur.

Bel met ons kantoor en blok uw tijdvak! VOL = VOL.

Kam & Bronotte makelaars biedt aan: Grevelingenstraat 159 te Lelystad. Aan de rand van Lelystad-, op loop-/ fietsafstand van buurtwinkelcentrum en basisscholen én binnen enkele (auto)minuten van de in- en uitvalswegen van Lelystad staat deze ruime-, door carport/ houten berging geschakelde, twee- onder- één- kapwoning (bouwjaar 1996). De woning is gelegen op een kavel van 188 m2 eigen grond en beschikt onder meer over een tuingerichte woonkamer, project keukenblok, basis toiletruimte, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, licht betegelde badkamer en ruime 4e slaapkamer op de tweede verdieping. Zonnige tuin op het westen gesitueerd en parkeergelegenheid op eigen terrein. Bent u op zoek naar een ruime woning die u zelf volledig naar deze moderne tijd kunt brengen? Kom deze woning dan snel bekijken!

“Nu bieden vanaf € 265.000,-. De gestelde vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs. Biedingen vanaf € 265.000,- zullen door verkoper in behandeling worden genomen.”

Indeling:
Entree, hal, meterkast en basis toiletruimte met fonteintje. Ruime tuingerichte woonkamer met trapkast en schuifpui naar de zonnige tuin op het westen gesitueerd. Ruime opstelmogelijkheden voor grote eettafel. Project keukenblok aan de voorzijde van de woning gesitueerd.

Verdieping 1:
Overloop. 3 grote slaapkamers. Licht betegelde badkamer voorzien van ligbad, douchecabine, meubel met wastafel/ kraan, radiator en raam voor natuurlijk lichtinval en ventilatie. Vaste trap naar tweede verdieping.

Verdieping 2:
Overloop met opstelplaats wasmachine-/ wasdroger. Bergzolder te bereiken via ladder. Royale 4e slaapkamer.

Tuin:
Zonnige tuin op het westen gesitueerd met groot zonneterras en vijverpartij. Vanuit de tuin te bereiken aangebouwde houten berging. Aan de voorzijde van de woning is er parkeergelegenheid-, onder carport, op eigen terrein. Aan de voorzijde van de woning vrij aan park gelegen.

Bijzonderheden:
Ruime-, door carport geschakelde, twee- onder- één- kapwoning aan de rand van woonwijk gelegen.
Nabij buurtwinkelcentrum, diverse (basis)scholen en parkgebied gelegen.
Binnen enkele (auto)minuten te bereiken in- en uitvalswegen van Lelystad.
Een woning die u volledig naar uw eigen hand kunt zetten.
Zonnige tuin op het westen gesitueerd.
Parkeergelegenheid op eigen terrein.
Deze woning is aangesloten op stadsverwarming en maakt derhalve géén gebruik van gas. Toekomstige aanpassingen en kosten aan de woning in het kader van het vervangen van een CV- ketel e.d. zijn dan ook niet te verwachten.
Bouwjaar 1996.
188 m2 eigen grond. 
Oplevering in overleg.

“Nu bieden vanaf € 265.000,-. De gestelde vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs. Biedingen vanaf € 265.000,- zullen door verkoper in behandeling worden genomen.”

Kenmerken