Beschrijving

LET OP! Deze woning is-, ENKEL OP AFSPRAAK, te bezichtigen op: 

MAANDAG 21 juni 2021 van 09:30 - 16:00 uur en; 
DINSDAG 22 juni 2021 van 09:30 - 16:00 uur.

Duur bezichtiging: 30 minuten.

Door de enorme (verwachte) interesse voor deze woning willen wij u vragen om uitsluitend via het contactformulier van Funda of onze eigen website een bezichtiging aan te vragen. Jammer genoeg kunnen wij niet alle kandidaten inplannen en VOL = VOL. Wij maken gebruik van een reservelijst wanneer het maximum aantal bezichtigingen is bereikt. 

Kam & Bronotte makelaars biedt aan: Eem 31 te Lelystad. In één van de oudste woonwijken van Lelystad-, omringd door groen en nabij voorzieningen als (oude) stadscentrum en diverse (basis)scholen gelegen ruime ééngezinswoning met zonnige tuin op het westen gesitueerd. De woning-, welke volledig is afgewerkt met kunststof kozijnen en gevelbekleding, beschikt onder meer over een ruime tuingerichte woonkamer, inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, licht betegelde badkamer, nog eens 2 slaapkamers (momenteel 1 in gebruik als waskamer) op de tweede verdieping en een zonnig dakterras op het westen. Op zoek naar ruimte? Plan dan nu uw afspraak in!

“Nu bieden vanaf € 250.000,-. De gestelde vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs. Biedingen vanaf € 250.000,- zullen door verkoper in behandeling worden genomen.”

Indeling:
Entree, hal, meterkast en licht betegelde toiletruimte met vrij hangend toilet en fonteintje. Royale tuingerichte woonkamer met openslaande deur naar de zonnige tuin op het westen gesitueerd. In lichte kleurstelling uitgevoerde inbouwkeuken aan de voorzijde van de woning gesitueerd onder meer voorzien van vlakscherm afzuigkap, gaskookplaat, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. De begane grond is afgewerkt met een fraaie laminaat vloer (2020). Open spiltrap naar de eerste verdieping. 

Verdieping 1:
Overloop. 3 slaapkamers allen met laminaat vloer. Licht betegelde badkamer voorzien van douchehoek, wastafel, (tweede) toilet en designradiator. Vaste trap naar tweede verdieping.

Verdieping 2:
Overloop met opstelplaats CV- ketel (huur) en toegang tot het ruime en zonnig gelegen dakterras op het zonnige westen gesitueerd. 4e en 5e slaapkamer met laminaat vloer. Momenteel wordt 1 van de slaapkamers gebruikt als waskamer, maar er zijn ook mogelijkheden om de wasmachine-/ wasdroger te verplaatsen naar de grote overloop. 

Balkon/ dakterras:
Vanaf de overloop op de tweede verdieping te bereiken ruim en zonnig gelegen dakterras op het westen.

Tuin:
Zonnige tuin op het westen gesitueerd. De tuin beschikt over een ruim zonneterras, (kunst)gazon, houten chalet en achterom. 

Bijzonderheden:
Goed onderhouden en zeer ruime ééngezinswoning.
Omringd door groen en nabij alle gewenste/ benodigde voorzieningen.
Woning is afgewerkt met kunststof kozijnen en kunststof gevelbekleding.
Zonnige tuin op het westen.
Ruim voldoende parkeergelegenheid nabij de woning.
CV- ketel is een huurketel á € 32,46 per maand.
Bouwjaar 1972.
144 m2 eigen grond.
Oplevering in overleg.

"Nu bieden vanaf € 250.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen boven de € 250.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Kenmerken