Omschrijving

Wonen in het buitengebied omringd door groen, water en rust? Dit is uw kans! Te midden van dit bijzondere woonpark 'Houtribhoogte'-, aan de kust van het IJsselmeer, staat deze zéér goed onderhouden en speels ingedeelde vrijstaande woning. Kenmerkend voor dit park is de karakteristieke architectuur van de woningen in een open en natuurlijke omgeving. Deze omgeving is ooit ontstaan in een tijdelijk zanddepot voor de bouwactiviteiten in de Flevopolder; een Duinachtig gebied, maar wel achter een dijk. De woning beschikt onder meer over een ruime woonkamer welke toegang geeft tot een groot terras (ca. 30 m2), inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, 3 ruime slaapkamers (respectievelijk (ca.) 19-, 17.5- en 9 m2)-, geheel licht betegelde badkamer én wasruimte op de -1 verdieping. Omringd door mandelig (natuur)gebied en nabij diverse jachthavens, restaurants en Batavia Stad/ Batavia Haven gelegen.

Indeling

Entree, hal, meterkast en licht betegelde toiletruimte met vrij hangend toilet en fonteintje. Vanuit de hal te bereiken inpandige (verwarmde) berging met opstelplaats CV- ketel, Mechanische Ventilatie unit en loopdeur naar de voorzijde van de woning. Ruime- en, mede door de grote raampartijen tot aan de grond, zéér lichte woonkamer met schuifpui naar het riante terras (ca. 30 m2) met fraai uitzicht over mandelig gebied. Ruime opstelmogelijkheden voor grote eettafel aanwezig. In lichte kleurstelling uitgevoerde inbouwkeuken onder meer voorzien van RVS afzuigkap, kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser.

Eerste verdieping

Verdieping -1:
Royale hal. 3 ruime slaapkamers (respectievelijk (ca.) 19-, 17.5- en 9 m2) allen met toegang tot het buitenterrein. Geheel betegelde badkamer met douchehoek, duo- ligbad, 2x wastafel met kraan en radiator. Separate toiletruimte met tweede vrij hangend toilet en fonteintje. Ruime berging met opstelplaats wasmachine-/ wasdroger.

Balkon

Vanuit de woonkamer, middels schuifpui, te bereiken riant dakterras (ca. 30 m2) met schitterend uitzicht over mandelig gebied.

Tuin

Schitterend natuurgebied (mandelig gebied) rondom de woning. Waterpartijen, bomen, gazon, vossenholen; kortom wonen in een omgeving dat u het gehele jaar een vakantiegevoel geeft! Om dit gebied zo te behouden zoals het bedoeld is, betaald iedere bewoner een klein bedrag per maand voor het onderhoud.

Bijzonderheden

Wonen in het buitengebied omringd door groen, water en rust.
Iedere dag een vakantiegevoel in eigen huis!
3 riante slaapkamers (respectievelijk (ca.) 19-, 17.5- en 9 m2).
Woning is gebouwd/ afgewerkt met aluminium deuren en kozijnen. Zéér onderhoudsarm dus!
Maandelijkse bijdrage aan onderhoudskosten voor mandelig gebied bedraagt ca. € 40,00.
Bouwjaar 2008.
137 m2 eigen grond.
Oplevering in overleg.

Kenmerken