Beschrijving

Kam & Bronotte makelaars biedt aan: Duintop 11 te Lelystad. Wonen in het buitengebied van Lelystad-, omringd door groen en met een prachtig weids uitzicht? Dit is uw kans! Te midden van natuurgebied de 'Houtribhoogte' staat deze zéér ruime vrijstaande woning met een schitterend uitzicht over waterpartij, duin, jachthaven en het 'IJsselmeer'. 

Deze woning heeft maar liefst over 4 (!) woonlagen en beschikt onder meer over een ruime woonkamer (ca. 36 m2) met sfeervolle speksteen houtkachel en zicht over waterpartij, woonkeuken (ca. 19 m2) met luxe inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, 3 grote slaapkamers (respectievelijk (ca.) 20-, 16- en 14.5 m2), 3 badkamers en een groot terras (ca. 19 m2) met een prachtig uitzicht. Uniek aan deze robuuste woning is de kelderverdieping welke beschikt over daglicht en ventilatie. Momenteel is deze ruimte verdeeld in een royale (4e) slaapkamer (ca. 35 m2) en een sportruimte (ca. 36 m2) welke eenvoudig te verbouwen is tot nóg een extra robuuste slaapkamer. Iedere dag van het jaar wonen met een vakantiegevoel? Kom deze woning snel bekijken!  

Bekijk deze woning alvast in 3D op onze eigen website!!

“Nu bieden vanaf € 747.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 747.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, meterkast en toiletruimte met vrij hangend toilet en fonteintje. Eerste slaapkamer (ca. 16 m2) met Frans balkon en toegang tot de eerste (gasten)badkamer met douchehoek en wastafel. Vanuit de hal te bereiken inpandige berging/ bijkeuken met opstelplaats voor CV- ketel, Mechanische Ventilatie unit en wasmachine-/ wasdrogeroptelling. Trapopgang naar de eerste (woon)verdieping én robuuste kelderverdieping.

Verdieping -1:
Robuuste kelderverdieping met daglichttoetreding en ventilatie. Deze ruimte is momenteel verdeeld in 2 ruimtes; te weten: een robuuste slaapkamer (ca. 35 m2) en een sportruimte (ca. 35 m2) met sauna. De sportruimte verbouwen tot een extra slaapkamer is eenvoudig te realiseren.

Verdieping 1:
Ruime en-, mede door de grote raampartijen tot aan de grond, zéér lichte woonkamer (ca. 36 m2) met sfeervolle speksteen houtkachel en Frans balkon met schuifpui en een schitterend weids uitzicht. Ensuite deuren naar de woonkeuken (ca. 19 m2) met een in lichte kleurstelling uitgevoerde inbouwkeuken onder meer voorzien van een afzuigkap, gaskookplaat (2020 - gas op glas), combioven, vaatwasser (2020) en Amerikaanse koel-/ vriescombinatie. Schuifpui naar het zonnige terras met een heerlijk uitzicht. Trapopgang naar de tweede verdieping.

Verdieping 2:
Overloop. 2 ruime slaapkamers (ca. 20- en 14.5 m2) beide met toegang tot een eigen badkamer. De badkamer vanuit de ouderslaapkamer te bereiken beschikt onder meer over een douchehoek, ligbad, wastafel en (tweede) vrij hangend toilet). De derde badkamer beschikt over een douchehoek, fontein en (derde) vrij hangend toilet.

Balkon/ dakterras:
Vanuit de woonkamer (deur) en de woonkamer (schuifpui) te bereiken zonnig terras (ca. 19 m2) met fraai uitzicht.

Bijzonderheden:
Wonen in het buitengebied van Lelystad omringd door groen, water en rust.
Iedere dag een vakantiegevoel in eigen huis!
Robuuste vrijstaande woning met maar liefst 4 (!) woonlagen!
Woning is afgewerkt met aluminium kozijnen; weinig onderhoud aan de buitenzijde! Daarnaast zijn de buitenmuren geïmpregneerd en beschermd tegen weersinvloeden.
Uniek aan deze woning is de robuuste kelderverdieping met daglichttoetreding en ventilatie!
Zéér lichte woonkamer met sfeervolle speksteen houtkachel.
Op dit moment heeft de woning 4 grote slaapkamers (respectievelijk (ca.) 35-, 20-, 16- en 14.5 m2). Tevens een royale sportruimte (ca. 36 m2) met sauna. 
3 badkamers.
Parkeren, onder carport, op eigen terrein.
In Woonpark Houtribhoogte bent u niet alleen eigenaar van de kavel onder uw woning, maar ook deelgenoot in de gemeenschappelijke natuur. Het onderhoud hiervan ligt in handen van een Stichting. Deze Stichting is autonoom in het beheer en legt jaarlijks (financiële) verantwoording af aan de deelgenoten. Maandelijkse bijdrage aan onderhoudskosten voor mandelig gebied (*) bedraagt € 41,32.
Energielabel B.
Bouwjaar 2005.
87 m2 eigen grond - (*) ca. 400 m2 van het mandelig gebied is voor privégebruik.
Oplevering in overleg.

“Nu bieden vanaf € 747.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 747.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Kenmerken