Omschrijving

Vanwege de verwachte belangstelling voor deze woning hebben wij een tweetal momenten in de agenda vrijgehouden om deze woning, middels twee OPEN HUIZEN, te komen bekijken. 

Kom deze woning bekijken tijdens het OPEN HUIS: 

•	Maandag 9 december 2019  van 16.00 uur tot 17.00 uur
•	Dinsdag 10 december 2019 van 16.00 uur tot 17.00 uur

In de ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk de 'Landerijen' staat deze royale ééngezinswoning op een zonnige kavel van 172 m2 eigen grond. De woning-, met 12 zonnepanelen (2015) en welke grotendeels voorzien is van kunststof kozijnen, beschikt onder meer over een uitgebouwde tuingerichte woonkamer, inbouwkeuken (2011) voorzien van diverse inbouwapparatuur, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, geheel betegelde badkamer en nog eens 2 (extra) slaapkamers én een separate wasruimte op de tweede verdieping. Heerlijke vrij gelegen achtertuin op het zonnige westen gelegen. Gunstig gelegen ten opzichte van buurtwinkelcentrum, gezondheidscentrum, diverse (basis)scholen en openbaar vervoer. Binnen enkele (auto)minuten te bereiken in- en uitvalswegen van Lelystad.

"Nu bieden vanaf € 247.500,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen boven de € 247.500,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Indeling

Entree, hal, meterkast en (basis) toiletruimte met fonteintje. Ruime-, uitgebouwde, tuingerichte woonkamer met trapkast, mooie laminaat vloer en openslaande deuren naar de zonnig gelegen tuin op het westen. Inbouwkeuken (2011) aan de voorzijde van de woning gesitueerd onder meer voorzien van RVS afzuigkap, inductie kookplaat, combimagnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser (2019).

Eerste verdieping

Overloop. 3 slaapkamers allen met laminaat vloer. Betegelde badkamer met douchehoek, wastafel met kraan, tweede (vrij hangend) toilet, radiator en raam voor natuurlijk lichtinval en ventilatie. Vaste trap naar tweede verdieping.

Tweede verdieping

Overloop met opstelplaats Warmte- Terug- Win  unit. Separate wasruimte met opstelplaats omvormer voor 12 zonnepanelen (2015) en wasmachine-/ wasdrogeropstelling. Nog eens 2 ruime slaapkamers wat het totaal aantal slaapkamers op 5 brengt. Beide slaapkamers hebben en kunststof dakraam en zijn afgewerkt met een mooie laminaat vloer.

Tuin

Veel privacy biedende achtertuin met vrijstaande houten berging op het westen gesitueerd. De tuin beschikt over een groot zonneterras, diverse beplanting en achterom. De tuin is op het zonnige westen gesitueerd.

Bijzonderheden

In de gewilde woonwijk de 'Landerijen' gelegen ruime ééngezinswoning.
Gunstig gelegen ten opzichte van buurtwinkelcentrum, gezondheidscentrum, diverse (basis)scholen en openbaar vervoer. 
Binnen enkele (auto)minuten te bereiken in- en uitvalswegen van Lelystad.
Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen.
Woning beschikt over 12 zonnepanelen (2015).
Voor- en achtertuin opnieuw bestraat in 2016/2017.
Buitenschilderwerk verricht in 2019.
Woning beschikt over screens (2012) en een zonnescherm (2016).
Zéér ruime-, uitgebouwde, tuingerichte woonkamer.
3 slaapkamers op de eerste verdieping.
Nog eens 2 (extra) slaapkamers op de tweede verdieping.
Zonnige-, vrij gelegen, tuin op het het westen gesitueerd. 
Zéér goed geïsoleerde woning; energielabel A.
Deze woning is aangesloten op stadsverwarming en maakt derhalve géén gebruik van gas. Toekomstige aanpassingen en kosten aan de woning in het kader van het vervangen van een CV- ketel e.d. zijn dan ook niet te verwachten.
Bouwjaar 2003.
172 m2 eigen grond.
Oplevering in overleg. Let op! Verkoper heeft de wens om per 1 juni 2020 te leveren (!).

"Nu bieden vanaf € 247.500,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen boven de € 247.500,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Kenmerken