Beschrijving

LET OP! Deze woning is-, ENKEL OP AFSPRAAK, te bezichtigen op: 

DONDERDAG 27 mei 2021 van 09:30 - 16:00 uur en; 
VRIJDAG 28 mei 2021 van 09:30 - 15:00 uur.

Duur bezichtiging: 20 minuten.

Door de enorme (verwachte) interesse voor deze woning willen wij u vragen om uitsluitend via het contactformulier van Funda of onze eigen website een bezichtiging aan te vragen. Jammer genoeg kunnen wij niet alle kandidaten inplannen en VOL = VOL. Wij maken gebruik van een reservelijst wanneer het maximum aantal bezichtigingen is bereikt. 

Kam & Bronotte makelaars biedt aan: De Veste 11-42 te Lelystad. Op zoek naar een verrassend ruime woning gelegen in de centraal gelegen woonwijk 'De Veste'? Op zoek naar een woning welke u volledig naar eigen smaak kunt inrichten? Maak dan snel uw afspraak om deze woning te komen bezichtigen. Deze woning heeft uw aandacht nodig, maar heeft zeker potentie! De woning beschikt over een ruime woonkamer, keukenblok, licht betegelde toiletruimte, 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping, basis badkamer en een zonnig gelegen tuin op het westen gesitueerd. Alle benodigde voorzieningen als buurtwinkelcentrum, diverse (basis)scholen en stadscentrum van Lelystad met Lelystad CS bus-/ treinstation op loop-/ fietsafstand. De woning staat op een hoekkavel van 187 m2 eigen grond.  

"Nu bieden vanaf € 205.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 205.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden."

Indeling:
Entree, hal, meterkast en toiletruimte. Ruime woonkamer met ruime opstelmogelijkheden voor een grote eettafel. Keukenblok voorzien van diverse apparatuur. Deur naar de aangebouwde stenen berging aan de achterzijde van de woning. 

Verdieping 1:
Overloop. 3 slaapkamers. Basis badkamer voorzien van ligbad met douche, wastafel, radiator en raam voor natuurlijke ventilatie. Technische ruimte met opstelplaats CV- ketel.

Tuin:
Onderhoudsarme tuin op het zonnige westen gesitueerd.

Bijzonderheden:
Verrassend ruime ééngezinswoning welke uw aandacht nodig heeft.
Centraal gelegen t.o.v. alle gewenste voorzieningen.
Zonnige tuin op het westen gesitueerd.
Bouwjaar 1980.
187 m2 eigen grond.
Oplevering in overleg; een snelle oplevering is bespreekbaar.

"Nu bieden vanaf € 205.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf € 205.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden."

De Veste 11-42
8231 JB
LELYSTAD

Kenmerken