Beschrijving

Kam & Bronotte makelaars biedt aan: Bremenstraat 189 te Lelystad. Aan de rand van het stadscentrum van Lelystad gelegen ruim 3- kamer appartement. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van dit appartementencomplex en beschikt onder meer over een ruime woon-/ eetkamer, inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, 2 ruime slaapkamers, licht betegelde toiletruimte, geheel betegelde badkamer en een technische ruimte met opstelplaats voor wasmachine-/ wasdroger. Tevens beschikt dit appartement over een eigen berging/ box en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. 

Dit complex is onderdeel van het nieuwe "Hanzepark" met woningen, kantoren en een multifunctioneel welzijnscentrum: "De Hanzeborg". Alle bewoners van de wijk "Hanzepark" kunnen gebruik maken van de faciliteiten van dit centrum. In de Hanzeborg vindt u een apotheek, een fysiotherapeut, een ontmoetingscentrum, fitnesscentrum, restaurant, grand café, kapsalon, schoonheidssalon, wasserette en het is een informatie- en adviespunt voor service, zorg en welzijn.

De Hanzekade heeft in totaal 120 ruime appartementen, verdeeld over vier woontorens. De woonoppervlakte van dit appartement bedraagt (ca.) 92 m2. Elke woontoren bestaat uit 8 woonlagen die uiteraard alle bereikbaar zijn met een lift.

"Nu bieden vanaf € 275.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen boven de € 275.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Indeling:
Entree, royale hal met brievenbussen en toegang tot het trappenhuis en liftinstallatie. Tevens toegang tot -1 verdieping naar de parkeerkelder met eigen parkeerplaats en eigen berging/ box.

Tweede (woon)verdieping:
Entree, hal, meterkast en toiletruimte met fonteintje. Ruime woon-/ eetkamer met ruime opstelmogelijkheden voor grote eettafel en toegang tot het balkon op het oosten gesitueerd. In lichte kleurstelling uitgevoerde inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur.

2 ruime slaapkamers. Licht betegelde badkamer met douchehoek en wastafel. Technische ruimte/ wasruimte met opstelmogelijkheden voor wasmachine-/ wasdroger.

Bijzonderheden:
Ruim 3- kamer appartement gelegen aan de rand van het stadscentrum van Lelystad.
Alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.
Eigen berging/ box en parkeerplaats in de parkeerkelder.
De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging Van Eigenaars (VVE) bedraagt (ca.) € 130,00.
(ca.) 92 m2 woonoppervlakte.
Bouwjaar 2010.
Oplevering in overleg.

"Nu bieden vanaf € 275.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen boven de € 275.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Kenmerken