Beschrijving

LET OP! Deze woning is-, ENKEL OP AFSPRAAK, te bezichtigen op: 

DONDERDAG 10 juni 2021 van 09:30 - 17:00 uur en; 
VRIJDAG 11 juni 2021 van 09:30 - 15:00 uur.

Duur bezichtiging: 30 minuten.

Door de enorme (verwachte) interesse voor deze woning willen wij u vragen om uitsluitend via het contactformulier van Funda of onze eigen website een bezichtiging aan te vragen. Jammer genoeg kunnen wij niet alle kandidaten inplannen en VOL = VOL. Wij maken gebruik van een reservelijst wanneer het maximum aantal bezichtigingen is bereikt. 

Kam & Bronotte makelaars biedt aan: Albatroslaan 165 te Lelystad. In de ruim opgezette woonwijk-, 'Flevo Golf Resort'-, nabij grootschalig bosgebied het Zuigerplasbos en Strand Houtribhoek gelegen robuuste half vrijstaande woning (bouwjaar 2006) op een zonnige kavel van 560 m2 eigen grond. De woning beschikt onder meer over een royale tuingerichte woonkamer, moderne inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, slaap-/ werkkamer (ca. 14 m2 - voormalig garage) op de begane grond, 2 slaapkamers (respectievelijk (ca.) 23- en 6.5 m2) op de eerste verdieping, licht betegelde badkamer en nog eens 2 grote slaapkamers (ca. 14- en 12.5 m2) op de tweede verdieping. Ruim voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen op eigen terrein. Wonen in een recreatieve woonomgeving met bos, groen en water op loop-/ fietsafstand? Op zoek naar ruimte? Kom deze woning dan snel bekijken!

“Nu bieden vanaf € 485.000,-. De gestelde vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs. Biedingen vanaf € 485.000,- zullen door verkoper in behandeling worden genomen.”

Indeling:
Entree, hal, meterkast en licht betegelde toiletruimte met vrij hangend toilet en fonteintje. Vanuit de hal te bereiken slaap-/ werkkamer (ca. 14 m2 - voormalige garage) met eigen entreedeur en kastruimte onder de trap. Royale tuingerichte woonkamer  met grote raampartijen waardoor veel natuurlijk lichtinval. Ruime opstelmogelijkheden voor grote eettafel. Modern uitgevoerde inbouwkeuken met schiereiland aan de voorzijde van de woning gesitueerd onder meer voorzien van afzuigkap, 5- pits gaskookplaat, oven, koelkast (2017), en vaatwasser (2017). De begane grond is afgewerkt met een fraaie houten vloer.

Verdieping 1:
Overloop met bergkast. 2 slaapkamers (respectievelijk (ca.) 23- en 6.5 m2). In lichte kleurstelling uitgevoerde badkamer met douchehoek, ligbad, breed badkamermeubel met 2x geïntegreerde wastafel/ kraan, (tweede) vrij hangend toilet, radiator en raam voor natuurlijk lichtinval en ventilatie. Vaste trap naar tweede verdieping. 

Verdieping 2:
Overloop, bergkast (ca. 12 m2) met opstelplaats CV- ketel en Warmte Terug Win unit. Nog eens 2 grote slaapkamers (ca. 14- en 12.5 m2) waarvan 1 met dakkapel. 

Tuin:
De achtertuin grenst direct aan stadsgracht en is aangelegd met sierbestrating en voorzien van diverse beplanting/ bomen, gazon en een houten tuinhuis (ca. 14 m2). De hele dag genieten van zowel zon als schaduw. Aan de voorzijde van de woning is er een riante voortuin met ruim voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen op eigen terrein. 

Bijzonderheden:
Robuuste half vrijstaande woning met slaap-/ werkkamer (ca. 14 m2) op de begane grond.   
Riante tuingerichte woonkamer met fraaie houten vloer.
4 slaapkamers (respectievelijk (ca.) 23-, 14-, 12.5- en 6.5 m2).
Moderne afwerking van toiletruimte, inbouwkeuken en badkamer.
Grote zonnige tuin op het westen gesitueerd.
Op loop-/ fietsafstand van grootschalig bosgebied het 'Zuigerplasbos', Strand Houtribhoek en Jachthaven Flevo Marina. 
Bouwjaar 2006.
560 m2 eigen grond.
Oplevering in overleg.

“Nu bieden vanaf € 485.000,-. De gestelde vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs. Biedingen vanaf € 485.000,- zullen door verkoper in behandeling worden genomen.”

Kenmerken