Sluiswachter

8219 CG, Lelystad Project website
van € 249.500,- tot € 697.500,- v.o.n.

Beschrijving

HOE COMFORTABEL WOON JIJ STRAKS IN SLUISWACHTER BUITENHOF?

De verkoop verloopt vlot. Er zijn nog slechts 3 appartementen per direct beschikbaar:
Er zijn nog 3 appartementen per direct beschikbaar:
Appartement 7 (woontype A),op de 1e verdieping met ligging op het westen 106m2 - € 377.500,00 v.o.n.
Appartement 12(woontype F), op de 1e verdieping met ligging op het westen 98m2 - € 372.500,00 v.o.n.
Appartement 25 (woontype I), penthouse op de 4e verdieping met ligging op het westen 172m2 - € 627.500,00 v.o.n.

Aan de rand van de gewilde wijk Buitenhof in Lelystad verrijst Sluiswachter. Dit klassiek-moderne woongebouw telt 27 comfortabele appartementen. Ze variëren in grootte van 73 tot maar liefst 205 vierkante meter. In Sluiswachter geniet je van rust, ruimte en comfort, met aan je voeten de nieuwe sloepenhaven van Buitenhof.
De appartementen op de eerste vier woonlagen tellen twee of drie slaapkamers. De drie penthouses op de topverdieping beschikken over drie of zelfs vier slaapkamers.

Voor maximale lichtinval en beleving van het omliggende woonpark en de jachthaven zorgen ramen die reiken tot aan de vloer. Zo haal je in je appartement het buitenleven naar binnen.

Alle appartementen hebben een heerlijk balkon variërend van 10 tot 15 vierkante meter. Bij elk appartement horen eigen parkeerplaatsen op het naastgelegen parkeerterrein.

Duurzaam en energiezuinig

Bij het ontwerp van Sluiswachter is volop rekening gehouden met duurzaamheid en energiezuinigheid. De kozijnen zijn van kunststof, dus geen schilderwerk en weinig onderhoud. Op het dak liggen duurzame keramische pannen en voor de omkadering van de dakkapellen en de balkons is zink gebruikt.

Natuurlijk is het woongebouw gasloos. Elk appartement beschikt over een individuele luchtwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming – ook in de badkamer. Op het dak liggen bovendien PV-panelen. Als bewoner zit je er daardoor warmpjes bij, terwijl je energielasten laag blijven.

Wil jij ook aangenaam wonen in een appartement in Buitenhof Lelystad? Bezoek de projectwebsite www.woneninsluiswachter.nl of bel naar kantoor 0320 - 411 211
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Inhoud 73-200 m³
Aantal woningen 27
+ Lees meer