De Jonge Mondriaan 2.0 Project is gerealiseerd.

8245, Lelystad Project website
van € 359.000,- tot € 419.000,- v.o.n.

Beschrijving

Zaterdag 15 juni is de verkoop gestart van het nieuwbouwproject de Jonge Mondriaan 2.0 fase 2.
Van fase 1 zijn inmiddels de bouwactiviteiten gestart.

De Jonge Mondriaan is een ontwikkeling in deelgebied "de Olmen" in Warande. Het project kenmerkt zich door een moderne en tevens schitterende architectuur gebaseerd op het vroege werk van ‘Piet Mondriaan’. De woonsfeer kenmerkt zich door veelvuldige afwisseling, vrijheid en privacy. Kortom; een levendige plek, ongedwongen contact met de buren, een gemoedelijke sfeer en de voorzieningen zoals een supermarkt MFA en een moderne hypotheek die tevens aan huis bezorgt om de hoek.

Duurzaam & Energiezuinig
Het energiezuinige en comfortabele karakter van de woningen sluit goed aan bij de hedendaagse wensen van onze kopers. Alle woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd en standaard voorzien van drie- laags beglazing. Tevens beschikken alle woningen over PV- panelen (zonnepanelen) voor het opwekken van eigen stroom en zijn de woningen bovendien volledig onderhoudsarm. Schilderen is dus verleden tijd.

Urban Villa’s
Deze zeer ruime Urban Villa’s worden geleverd inclusief eigen grond, waarbij de kavels variëren in oppervlakte van 246 m2 tot 346 m2. In iedere woonbehoefte kan worden voorzien. Het aantal slaapkamers kan op basis van individuele woonwensen variëren van vier tot maar liefst zes. De woning kent tevens twee badkamers en de berging op de begane grond kan ook veranderen in een slaapkamer eventueel met badkamer!

De Urban Villa's zijn er in 2 verschillende types: 6 geschakelde twee onder één kap én 1 vrijstaande woning.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 162 m²
Inhoud 1.200-1.300 m³
Aantal woningen 7
+ Lees meer