Buitenhof laatste 4 kavels!

8219 CG, Lelystad Project website
van € 555.000,- tot € 785.000,- v.o.n.

Beschrijving

IN DE VERKOOP - DE LAATSTE 4 KAVELS - BUITENHOF

De inschrijving van de laatste 4 kavels van Buitenhof Lelystad is gestart, meer informatie hierover vind je op www.buitenhof-lelystad.nl

Een vrijstaande villa met een riante tuin waar je werkelijk alle ruimte hebt. Op Buitenhof is het mogelijk. Behalve een aanbod aan woningtypes valt er namelijk nog veel meer te kiezen. Je kunt ieder woningtype geheel naar maat laten uitbreiden of aanpassen. Wil je een garage of liever een extra werkkamer op de begane grond?

Op de laatste kavels van Everloo-Noord kun je kiezen uit 6 verschillende woningtypen. Woningtypen verschillend in vorm, grootte en mogelijkheden en uit te voeren in uiteenlopende stijlen en met diverse (uitbreidings)opties. Zo is er altijd wel een woning die past bij jouw wensen.

De laatste 4 kavels met woningkeuze zijn nu in verkoop! Schrijf je in* op de projectwebsite www.buitenhof-lelystad.nl! Op deze project-website tref je ook informatie over de woningtypes, optielijsten en ligging van de kavels op Buitenhof.

Buitenhof bevindt zich ook nog eens in een fantastische omgeving. Naast deze Woonschat heeft Lelystad namelijk nog zoveel meer te bieden. Van rustgevende natuurgebieden tot uitgestrekte plassen en woeste graslanden. Wandelen, fietsen, bootje varen … je komt hier helemaal tot rust.

Kortom, Lelystad biedt alles om aangenaam te kunnen wonen.

* De inschrijving loopt tot 7 juni 2023 12.00 uur.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Aantal woningen 4
+ Lees meer