Duin en Water

8242, Lelystad Project website
van € 375.000,- tot € 455.000,- v.o.n.

Beschrijving

Binnenkort gaan er 56 nieuwe woningen van Duin en Water in verkoop, waaronder halfvrijstaande woningen, vrijstaande woningen. sommigen zelfs met terras aan het water. We zijn benieuwd hoe jij hier wilt wonen en naar welk woningtype jouw voorkeur uitgaat. Geef jouw woonwensen doordoor in te loggen op de projectwebsite www.duinenwaterlelystad.nl. via 'mijn woondossier' kunt u al enkele vragen bij 'Mijn woonwensen' invullen.

Wanneer je kiest voor een van deze woningen, kun je deze helemaal zelf laten groeien naar jouw wens. Ga jij voor een levensloopgeschikte aanbouw, een extra woonlaag of misschien wel allebei? Jij bepaalt in Duin en Water.

Duin en Water, de naam zegt eigenlijk al voldoende. Hier woon je in een ruig duinlandschap, met een oppervlakte van maar liefst zo’n 24 duizend vierkante meter. Duin en Water ligt in het woonpark Houtribhoogte in Lelystad, grenzend aan de jachthaven Deko Marina en op drie fietsminuten van Batavia Stad.

Buitenleven zonder tuinonderhoud
Je wilt heerlijk kunnen genieten van het buitenleven, zonder de last van tuinonderhoud? Dat gemeenschappelijke duinlandschap van zo’n 24 duizend vierkante meter is voor jou dus een absolute bonus!

Let op: de Basiswoning kun je helemaal zelf laten groeien naar jouw wens. Ga jij voor een levensloopgeschikte aanbouw, een extra woonlaag of misschien wel allebei? Afhankelijk van gekozen optie(s) wijzigt de V.O.N prijs 'mee'. Jij bepaalt in Duin en Water.

Voor meer informatie kijk op de projectwebsite duinenwaterlelystad.nl. Wil je je inschrijven voor dit project? Maak dan een woondossier aan op de website duinenwaterlelystad.nl.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 111 m²
Inhoud 333 m³
Aantal woningen 32
+ Lees meer