Duin en Water

8242, Lelystad
van € 343.500,- tot € 451.000,- v.o.n.

Beschrijving

Project Duin en Water
32 halfvrijstaande woningen, nieuwbouwproject Duin en Water

ALLE BOUWNUMMERS ZIJN INMIDDELS ONDER OPTIE!
Om u in te schrijven voor de volgende fase, kunt u zich aanmelden via de projectwebsite duinenwaterlelystad.nl.

Duin en Water, de naam zegt eigenlijk al voldoende. Hier woon je in een ruig duinlandschap, met een oppervlakte van maar liefst zo’n 24 duizend vierkante meter. Duin en Water ligt in het woonpark Houtribhoogte in Lelystad, grenzend aan de jachthaven Deko Marina en op drie fietsminuten van Batavia Stad.

In totaal telt Duin en Water straks 122 nieuwbouwwoningen, waarvan nu weer 32 half-vrijstaande woningen in verkoop gaan. Wanneer je kiest voor een van deze woningen, kun je deze helemaal zelf laten groeien naar jouw wens. Ga jij voor een levensloopgeschikte aanbouw, een extra woonlaag of misschien wel allebei? Jij bepaalt in Duin en Water.

Type Zandriet:
De basiswoning type Zandriet telt standaard twee woonlagen. Ideaal voor starters en startende gezinnen. Heb je meer ruimte nodig, bijvoorbeeld als samengesteld gezin. Breid de woning dan uit met een hele of halve extra woonlaag. Verder behoort een garage en/of schuur tot de keuzemogelijkheden.

LET OP: In deze fase is een houten balkon op de eerste verdieping niet meer mogelijk. Maar je kunt nu kiezen voor meer leefruimte van binnen. Dit houdt in dat op de begane grond je keuken, slaapkamer en badkamer liggen. En op de verdieping heb je dan een zeer royale woonkamer met prachtig uitzicht!

Buitenleven zonder tuinonderhoud
Je wilt heerlijk kunnen genieten van het buitenleven, zonder de last van tuinonderhoud? Dat gemeenschappelijke duinlandschap van zo’n 24 duizend vierkante meter is voor jou dus een absolute bonus!

Let op: de Basiswoning kun je helemaal zelf laten groeien naar jouw wens. Ga jij voor een levensloopgeschikte aanbouw, een extra woonlaag of misschien wel allebei? Afhankelijk van gekozen optie(s) wijzigt de V.O.N prijs 'mee'. Jij bepaalt in Duin en Water.

Voor meer informatie kijk op de projectwebsite duinenwaterlelystad.nl. Wil je je inschrijven voor dit project? Maak dan een woondossier aan op de website duinenwater.nl.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 111 m²
Inhoud 333 m³
Aantal woningen 32
+ Lees meer