Duin en Water

8242, Lelystad
van € 300.000,- tot € 320.000,- v.o.n.

Beschrijving

Project Duin en Water
18 halfvrijstaande woningen, nieuwbouwproject Duin en Water

De inschrijvingsprocedure is gesloten en deze 18 woningen zijn inmiddels onder optie.

Duin en Water, de naam zegt eigenlijk al voldoende. Hier woon je in een ruig duinlandschap, met een oppervlakte van maar liefst zo’n 24 duizend vierkante meter. Duin en Water ligt in het woonpark Houtribhoogte in Lelystad, grenzend aan de jachthaven Deko Marina en op drie fietsminuten van Batavia Stad.

In totaal telt Duin en Water straks 122 nieuwbouwwoningen, waarvan er nu in totaal 18 half-vrijstaande woningen in fase 1A in verkoop gaan. Wanneer je kiest voor een van deze woningen, kun je deze helemaal zelf laten groeien naar jouw wens. Ga jij voor een levensloopgeschikte aanbouw, een extra woonlaag of misschien wel allebei? Jij bepaalt in Duin en Water.

Type Zandriet:
De basiswoning type Zandriet telt standaard twee woonlagen. Ideaal voor starters en startende gezinnen. Heb je meer ruimte nodig, bijvoorbeeld als samengesteld gezin. Breid de woning dan uit met een hele of halve extra woonlaag. Verder behoort een garage en/of schuur tot de keuzemogelijkheden. Basiswoning halfvrijstaand tweelaags vanaf € 300.000 v.o.n.

Wonen aan de dijk of midden in de duinen
Woon je graag boven het maaiveld? Kies dan voor de dijkwoning van type Zandriet. Vanuit je woonkamer op de verdieping kijk je uit richting de jachthaven en het IJsselmeer. Loop je liever zo vanuit de woonkamer het duinlandschap in? In dat geval is de duinwoning van type Zandriet ideaal voor jou.

Buitenleven zonder tuinonderhoud
Je wilt bovendien heerlijk kunnen genieten van het buitenleven, zonder de last van tuinonderhoud. Dat gemeenschappelijke duinlandschap van zo’n 24 duizend vierkante meter is voor jou dus een absolute bonus.

Let op: Basiswoning halfvrijstaand tweelaags vanaf € 300.000 v.o.n. Deze vanaf prijs is voor een basiswoning. Wanneer je kiest voor een van deze woningen, kun je deze helemaal zelf laten groeien naar jouw wens, dus dan gaat de v.o.n. prijs ook omhoog. Ga jij voor een levensloopgeschikte aanbouw, een extra woonlaag of misschien wel allebei? Jij bepaalt in Duin en Water.

Voor meer informatie kijk op de projectwebsite duinenwaterlelystad.nl.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Aantal woningen 18
Datums
Start bouw zaterdag 1 januari 2022
Start oplevering woensdag 1 februari 2023
+ Lees meer

Objecttypen

Zandriet, linkerhelft

van € 300.000,- tot € 320.000,- v.o.n.
Gebruiksoppervlakte wonen 114 m²
Perceeloppervlakte 114 m²
Inhoud 342 m³
Aantal woningen 9

Zandriet, rechterhelft

van € 300.000,- tot € 320.000,- v.o.n.
Gebruiksoppervlakte wonen 114 m²
Perceeloppervlakte 114 m²
Inhoud 342 m³
Aantal woningen 9