Buizerdkwartier Verkocht

8245, Lelystad Project website
van € 312.500,- tot € 550.000,- v.o.n.

Beschrijving

ALLE BOUWNUMMERS ZIJN INMIDDELS VERKOCHT!

Nieuw project in De Warande
IJsselland Ontwikkeling is gestart met de ontwikkeling van een nieuw project in uitbreidingswijk Warande van Lelystad.
In deelgebied De Olmen – Buizerdweg is de ontwikkeling opgestart van 16 rijwoningen, 16 levensloopbestendige woningen, 2 tweekappers en 1 vrijstaande woning.
Het plan ligt in het wijkplein Warande. Enkele functies zijn geclusterd, bevinden zich langs de hoofdfietsroute en richten zich op een centraal plein, namelijk een supermarkt, kinderopvang, een basisschool en medische voorzieningen.
Een uitstekende locatie voor gezinnen met de kinderopvang om de hoek en voor senioren met alle benodigde voorzieningen dichtbij. Daarnaast is de bushalte op loopafstand.

16 rijwoningen:
De statige woningen oriënteren zich duidelijk op het wijkplein. De eengezinswoningen hebben standaard 3 slaapkamers en een vaste trap naar de 2e verdieping. Deze verdieping biedt de mogelijkheid tot een extra slaapkamer of thuiswerkplek.
Aan de voorzijde van de woningen wordt een zogenaamde 'Delftse stoep' aangelegd voorzien van een zitelement. Alle woningen zijn aan de achterzijde bereikbaar via een achterpad.

16 levensloopwoningen:
De begane grond van de levensloopwoningen is standaard voorzien van een badkamer en slaapkamer. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning waardoor er direct contact met de tuin is.
De verdiepingen van deze woningen zijn door middel van een vaste trap te bereiken. Er wordt standaard op de verdieping één slaapkamer aangebracht en een techniekruimte voor de installaties die ook als bergruimte te gebruiken is.

2 tweekappers en 1 vrijstaande woning:
De tweekappers vormen samen met de vrijstaande woning een kenmerkende bebouwing in de wijk. De woningen liggen aan de achterzijde aan het water.
De plattegrond van de woningen bestaat uit een ruime woonkamer en aansluitende keuken. De keuze om voor of achter te wonen is aan jou. De woningen bieden ruimte aan 3 slaapkamers en een indeelbare zolder die groot genoeg is voor een extra slaapkamer of thuiswerkplek.
Het parkeren gebeurd op het eigen erf.

DE VERKOOP IS GESTART! AANMELDEN KAN TOT 8 OKTOBER 2021 12.00 UUR VIA DE PROJECTWEBSITE: WWW.BUIZERDKWARTIER.NL
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 101-199 m²
Aantal woningen 35
+ Lees meer