Buitenhof In verkoop

8219 CG, Lelystad Project website
van € 564.500,- tot € 807.500,- v.o.n.

Beschrijving

Alle kavels zijn momenteel onder optie of definitief verkocht.

Zie je het voor je? Een vrijstaande villa met een riante tuin waar je werkelijk alle ruimte hebt. Op Buitenhof vind je jouw Woonschat. Behalve een ruim aanbod aan woningtypes valt er namelijk nog veel meer te kiezen. Je kunt ieder woningtype geheel naar maat laten uitbreiden of aanpassen. Wil je een garage of liever een extra werkkamer op de begane grond? Samen met de aannemer en projectarchitect wordt jou droomwoning geheel naar smaak ontworpen en gebouwd.

Iedere woning wordt volledig gasloos aangeboden. Hierbij wordt de woning verwarmt door een warmtepompsysteem welke buitenlucht omzet in een comfortabele warmte. In de zomer kun je hier zelfs optioneel mee koelen. Daarnaast worden de noodzakelijke bouwkundige en installatietechnische voorzieningen getroffen om dit systeem zo efficiënt mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan extra zonnepanelen en een hoge isolatiewaarde. Optioneel kun je kiezen voor het plaatsen van extra zonnepanelen op het dak om je jaarlijkse energiekosten nog meer te beperken. Tijdens het gesprek met de installateur kun je bovendien de installatie geheel op maat laten aanpassen.

De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels, vanaf circa 700 tot wel 1.200 m². Je Kiest hierbij zelf een kavel uit en projecteert daar vervolgens de door jou gewenste voorkeurswoning op. Niet alleen de onderlinge afstand tussen de woningen is vanwege het gekozen wegprofiel zeer breed door de prachtige groene inrichting en waterpartijen welke langs de achterzijde van iedere kavel loopt heb je ook in je tuin een schitterend uitzicht en privacy.

Wat het leven op Buitenhof helemaal aangenaam maakt, zijn de voorzieningen die je hier treft. Wat dacht je van een restaurant bij je om de hoek of de fitness, sauna, zwembad en tennisbaan op loopafstand? Het leven op Buitenhof is echt aangenaam!

Buitenhof bevindt zich ook nog eens in een fantastische omgeving. Naast dé Woonschat heeft Lelystad namelijk nog zoveel meer te bieden. Van rustgevende natuurgebieden tot uitgestrekte plassen en woeste graslanden. Wandelen, fietsen, bootje varen … je komt hier helemaal tot rust.

Winkelen, een sportieve activiteit of een culturele avond … Lelystad biedt het allemaal. In de nabijheid o.a. winkelcentra en scholen, maar ook een golfbaan waar je een balletje kunt slaan. Behalve het complete centrum van Lelystad, biedt fashion outlet Bataviastad, ruim 100 winkels waar je heerlijk kunt shoppen.

Kortom, Lelystad biedt alles om aangenaam te kunnen wonen.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Aantal woningen 1
+ Lees meer