De Jonge Mondriaan Project is gerealiseerd.

8245, Lelystad
van € 369.500,- tot € 453.500,- v.o.n.

Beschrijving

Projectontwikkelaar Meacasa start in samenwerking met Kam & Bronotte makelaars op 13 april 2019 met de verkoop van 9 vrijstaande woningen in de nieuwe woonwijk 'Warande' te Lelystad. Het project genaamd “De Jonge Mondriaan” bestaat uit een zéér gevarieerd aanbod van verschillende vrijstaande woningen vanaf € 369.500 v.o.n. geschikt voor meerdere doelgroepen.

Het totale project kenmerkt zich door een moderne en tevens schitterende architectuur gebaseerd op het vroege werk van ‘Piet Mondriaan’. De woonsfeer kenmerkt zich door veelvuldige afwisseling, vrijheid en privacy. Kortom; een levendige plek, ongedwongen contact met de buren, een gemoedelijke sfeer en de voorzieningen zoals een supermarkt en MFA om de hoek.

Het energiezuinige en comfortabele karakter van de woningen sluit goed aan bij de hedendaagse wensen van onze kopers. Alle woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd en standaard voorzien van drielaags beglazing. Tevens beschikken alle woningen over PV- panelen (zonnepanelen) voor het opwekken van eigen stroom en zijn de woningen bovendien volledig onderhoudsarm. Schilderen is dus verleden tijd.

De woningen worden geleverd inclusief eigen grond, waarbij de kavels variëren in oppervlakte van 293 m2 tot 399 m2. In iedere woonbehoefte kan worden voorzien. Het aantal slaapkamers kan op basis van individuele woonwensen variëren van 2- tot maar liefst 5!
+ Lees meer

Omgeving

Project 'De Jonge Mondriaan' wordt gebouwd in nieuwbouwwijk de 'Warande'. De 'Warande' is Lelystads jongste woonwijk met veel groen en water. Tevens grenst de 'Warande' aan het relatief grote bosgebied 'Hollandse Hout' en op korte afstand kunt u naar natuurgebied de 'Oostvaardersplassen'.

In de wijk 'Warande' zijn alle belangrijke voorzieningen al gebouwd en deze bevinden zich op loopafstand. Het stadsdeel kent de multifunctionele accommodatie met basisschool, kindercentrum en ruimten voor wijk- en buurtactiviteiten. Tevens is er een nieuwe supermarkt. Deze voorzieningen bevinden zich op op loopafstand van uw nieuwe woning in 'Warande'!

De wijk zelf kent een aantal mooie parkbossen om te wandelen en te picknicken en er zijn veel speelgelegenheden. Fietsend vanuit 'Warande' bent u in ca. 10 minuten bij de Lelystadse kust. Lelystad heeft vijf jachthavens en diverse stranden. U heeft ruim mogelijkheden om heerlijk van het vele water te kunnen genieten.

Lelystad heeft de ruimte en vrijheid. Tevens is er een goede verbinding met de Randstad. Via de vernieuwde A6 of de directe treinverbinding bent u in ca. 35 minuten op Amsterdam Centraal.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 84-173 m²
Perceeloppervlakte 293-399 m²
Inhoud 270-540 m³
Aantal woningen 9
+ Lees meer

Objecttypen

Type B - 1.5 laags

van € 369.500,- tot € 392.500,- v.o.n.
Vrijstaande villa met 1,5 woonlaag. De woning is voorzien van een ruime woonkamer, woonkeuken, toiletruimte, 2 slaapkamers op de eerste verdieping en een badkamer. Uiteraard is er een koperskeuzelijst met vele opties beschikbaar. Vraag de makelaar voor meer informatie.
+ Lees meer
Perceeloppervlakte 293-399 m²
Aantal woningen 4

Type C - 2 laags

van € 389.500,- tot € 402.500,- v.o.n.
Vrijstaande villa met 2 woonlagen. De woning is voorzien van een ruime woonkamer, woonkeuken, toiletruimte, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een badkamer. Uiteraard is er een koperskeuzelijst met vele opties beschikbaar. Vraag de makelaar voor meer informatie.
+ Lees meer
Perceeloppervlakte 293-399 m²
Aantal woningen 4

Type E - 3 laags

vanaf € 438.500,- v.o.n.
Perceeloppervlakte 293-399 m²
Aantal woningen 1

Recent bekeken