Taxaties

Kam & Bronotte makelaars B.V. heeft een ervaren gecertificeerd register makelaar/ taxateur in dienst welke dagelijks in Lelystad taxeert. Wij staan garant voor een deskundig en marktconform waardeoordeel. Wij zijn op de hoogte van de relevante wetgeving omtrent bestemmingsplannen, milieu en houden rekening met toekomstplannen. Kam & Bronotte makelaars B.V. verzorgt efficiënt en snel uw taxatierapport. Het rapport heeft u binnen één week na opname in uw bezit (tenzij anders met u overeengekomen). Onze betrouwbare taxatierapporten worden geaccepteerd door alle banken en hypotheekverstrekkers.

Register Stichting VastgoedCert.

Wij staan vermeld in het register van Stichting VastgoedCert. Dit om u te wijzen op onze vakkundigheid en hoge kwaliteitseisen. Bij VastgoedCert zijn ruim 6.500 gecertificeerde makelaars en taxateurs geregistreerd. Deze makelaars en taxateurs worden gecertificeerd door een Certificerende Instelling (KEMA) op basis van de vereisten die VastgoedCert heeft vastgesteld. Deze eisen zijn vastgelegd in een certificatieschema. Bij VastgoedCert aangesloten brancheorganisaties zijn onder andere NVM, LMV, NVR en RVT. Andere aangesloten organisaties zijn onder andere Vereniging Eigen Huis, Vereniging Nederlandse Gemeenten en de Notariële Beroepsorganisatie.

Nationaal Woning Waarde Instituut (NWWI)

Tevens verzorgen wij taxaties voor het NWWI, welke benodigd zijn voor sowieso alle hypotheekaanvragen met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

 

Vul ons contactformulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen.