9 vrijstaande woningen in de nieuwe woonwijk 'Warande' te Lelystad.

Projectontwikkelaar Meacasa start in samenwerking met Kam & Bronotte makelaars begin 2019 met de verkoop van 9 vrijstaande woningen in de nieuwe woonwijk 'Warande' te Lelystad. Het project genaamd “De Jonge Mondriaan” bestaat uit een zéér gevarieerd aanbod van verschillende vrijstaande woningen vanaf € 349.500 v.o.n. geschikt voor meerdere doelgroepen.

 

Voordat wij de verkoop daadwerkelijk starten, organiseren wij een informatiebijeenkomst mét voorinschrijving. Wij vinden het belangrijk om woningtypen in verkoop te brengen, die perfect aansluiten bij de daadwerkelijke behoefte. Wilt u bijvoorbeeld een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een kantoor of atelier aan huis of juist veel slaapkamers? Een fraaie vide in de keuken of meerdere badkamers? Wij noemen dit 'Mix to the Max' en vernemen daarom graag hoe u wilt wonen.

 

Dinsdagavond 11 december om 19.30 uur organiseren wij een informatiebijeenkomst in restaurant 'De Vier Engelen' in Lelystad. De avond start met een presentatie, gevolgd door een interactief gedeelte en de mogelijkheid u in te schrijven op basis van een voorinschrijving. Deze voorinschrijving geeft voorrang bij de start verkoop begin 2019.

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst is gewenst. Door het invullen van de gegevens via onderstaande link schrijft u zichzelf in en sturen wij u per mail de uitnodiging voor de informatiebijeenkomst en houden wij u op de hoogte over de voortgang.

Klik hier om u in te schrijven voor de informatieavond!